bugün türkçede okuma yaptık. matematikte değerlendirme yaptık. ayrıca türkçede yaşamımdaki adlar konulu bir çalışma yaptık. müzikte cd den şarkılar dinledik ve söyledik. ayrıca da matematikten işlemi verdim. problemi onlara kurdurdum. çok hoşlarına gitti...tabiki hikaye kitaplarımızı da değiştirdik.
Hayat bilgisinde doğal afetler konusu ile ilgili konuştuk. Türkçe dersinde "Kırmızının Sevinci "isimli parçaile3 ilgili olarak 5N 1K sorularına yönelik çalışmalar yaptık. Matematik dersinde toplama ve çıkarma işlemlerinin kullanıldığı yaş soruları çözdük. Yorucu ama bir o kadar da verimli bir gündü. İyi çalışmalar...
Hayat Bilgisinden kendimi tanıtıyorum konusunu işledik. Matematikten değerlendirme yaptık. Bütün-yarım konusu ile ilgili problemler çözdük. Türkçeden Kırmızının Sevinci parçasına geçtik. Öğleden sonra da okulumuzda sekiz gün sürecek toplam kalite ile ilgili seminer çalışması vardı.Oldukça yorucu bir gündü.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma