bizim için çok yoğun bir gündü. sabahtan matematik problemleri çözdük. türkçede dikte yaptık. öğleden sonra ise 23 nisan genel provası yaptık...çok yorulduk...
bugün biz de çok yorulduk.Sabah Atatürk ve hizmetleri ile ilgili anlatım yaptım.Anılar okuduk.Bayram ile ilgili düşüncelerimizi paylaştık.Sınıfı süsledik.Prova yaptık.
biz bugün 23 nisan bayramının kutlamasını yaptık .23 nisanda şehir stadındaki gösterilerin izlenebilmesi için okullarda kutlama bugün yapıldı. benim miniklerin folklor gösterisi vardı. güzel oynadılar. okulumuzun 3 saat süren bir proğramımız vardı .çok yoruldum
Sınıfımızı süsledik. 23 Nisan provaları yaptık. Türkçeden eş anlamlı kelimelerle ilgili örnekler yaptık. Matematikte problem çözdük. Oldukça yorucu bir gündü.
Bizde sınıfı süsledik. Okulda en güzel sınıf bizim sınıf oldu. Herkes hayran kaldı. Daha sonra 23 Nisan töreninde seçtiğim 17 öğrencim Meslekler Orotoryosunu sundular o da çok güzel oldu. Bu arada 2006-2007 anısına çocukların sene başından beri çektiğim resimlerinden oluşan güzel bir vcd hazırlıyorum. Tüm veliler sabırsızlıkla onu bekliyorlar. Bir örneğini youtube ye atınca yapmak isteyen arkadaşlara o konuda yardımcı olabilirim.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma