geçen dönem çok umutsuzdum,ne yapacağımı bilemiyorum ama Sinan Bey sayenizde bu dönem çok rahatım.1 kişi okuyamıyor, o da kaynaştırma öğrencisi.müfettişlerde çok beğendi ve bugün notlarimiz geldi.size ve tüm arkadaşlarimiza katkılarınız için teşekkür ederim.başarılar dilerim
Dikte çalışması yaptırdım. 10 cümle yazdırdım 38 kişiden 2 tanesi tamamlayamadı. Büyük harfte, tırnak ile ayırma ve az da olsa nokta koymada sıkıntı gördüm. Genel olarak yazmaları güzel. Hatta soru cümlesinde mi soru ekini ayıran 4-5 kişi vardı. Soru cümlelerinde genelde soru işaretini zaten koyuyorlar.
türkçe dersinde sunum - ifade - yapmaya başladık , öğretmenlerin % 70 ' i bunları yaptırmıyor fakat ben tepki görsem de sunum işini bırakmayacağım geçen yıl 5. sınıfları okuturken sunumlar çok faydalı olmuştu matematikten test çözdük, rehberlik dersinde temizlik ve önemi üzerinde durduk türkçe dersiyle ilişkilendirdik vs vs yeni program ve harf yöntemi beni ürkütüyordu öğrencilerin anlama ve anlatımlarında olumsuzluk olabilir diye fakat olmadı
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma