Hayat Bilgisinden çalışma kitabındaki pazara gidelim etkinliğini yaptık. Matematikten onluk ve birlikler ile ilgili alıştırmalar yaptık. Türkçeden hecelere ayırma, özel-cins isimler ile ilgili alıştırmalar yaptık. Okumaya geçemeyen öğrencimle okuma çalışmaları yapmaya çalıştık. Biraz da olsa ışık gördüm. Yarın vakit bulabilirsem yine okuma yaptıracağım. Bu arada bu öğrencim tüm sesleri çıkarıyor. Ancak birleştirmeyi bir türlü kavrayamadı. Son derste kitap anlatım çalışmaları yaptık. İki hafta önce nakille gelen öğrencim uyum sorunu yaşıyor. İlgi çekmek için derste garip sesler çıkarıyor.Yorucu bir gündü. Herkese başarılar.
türkçeden kısa bir metin yazdık. metin ile ilgili sorukar yazıp, cevapladık. metnin devamını getrime yaptık. okumaya geçmeyenlerle okuma çalışması yaptık. çıkarma işleminde verilmeyei bulma etkinliği yaptık. yarın buna devam. tam kavranmadı daha. herkese kolay gelsin.
Bu gün okula gitmedim ... merhaba sinan sayfayı taşımışsın sevindim yaptıklarını sergileyebilieceğin kendine has adresin olması çok güzel umarım başarılarından bizde haber almaya devam ederiz kolay gele...
sayfanda benim branşıma uygun başlık yok ama yinede neler yapıyosun diye ara da uğrar bakarım ... arkadaşlara benden slm ...BoLŞans
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma