Bugün hayat bilgisinden haftanın günlerini çalıştık. Dün , bugün , yarın kavramı... Türkçeden hecelerine ayırma ve ünlü- ünsüz sesler üzerinde çalışma yaptık. Matematikten de verilmeyen toplananı bulma konusu ile ilgili işlemler yaptık , defterlerine yaptılar.Yoruldum ve yorulduk...Ayrıca okumaya geçemeyen 5 öğrencimden 3 tanesi çok ağırda olsa okuyor.Kaldı iki öğrenci. Onlarda sanırım bir ay içerisinde okumaya geçecekler.Okuma bayramı çalışmalarımızda sürüyor.Herkese kolay gelsin...
Hayat bilgisinden Dün, Bugün, Yarın temasına geçtik. Türkçeden okuduğumuz metinle ilgili etkinlikler yaptık. Mat. problem çözdük ve öğleden sonra çizgi film izledik.
"Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...
Bilmez ki sorsun, bilse sorardı."
Okumayan öğrencimden birisi okudu.Çok sevindim.Hiç tık yokken ve ben sınıfta kalacak galiba derken birden yavaş da olsa okumaya başlamasın mı?UÇTUM,UÇTUM.Matematikten toplama yaptık.
bugün okulda çok neşeliydik , türkçe 1 ders kitabı ve etkinliklerine başladık , güneşli havanın tadını çıkardık , matematikten sıra bildiren sayıları değişik etkinliklerle çalıştık , ödev kontrolü yaptım , test çözdük , dinlediklerimizi anlattık , elektrikli ev aletlerinin nasıl çalıştıklarını konuştuk vs vs
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma