bugün dikte çalışması yaptık. matematikte paralarımızla ilgili problemler yaptık. hikaye kitaplarımızı okuduk. her gün kitap değiştiriyoruz ve değiştirdik. 23 nisan hazırlıklarımızın provasını yaptık.
bugün okulda boşluk doldurma. hecelerine ayırma, tatürk ile ilgili düşündüklerini yazma, okuma yaptık. bugün bir öğrencim izin isterken üstüme doğru istifra(kustu) etti. kendimi halen toparlamış değilim. ama işin en tuhaf belki de iyi yanı o öğrenci bu olay için utanıp, ağladı. bu sefer de onu bunun normal bir olay olduğuna inandırmak beni çok yordu.
bugün okulda resimlerini dosyalarına kattılar , j sesinin çalışmalarını tamamladık , bilgisayar dersinde dikte çalışmasını word sayfasına yazdılar , ödevlerini okulda yaptılar
Hayat Bilgisinde sular kesildi konusunu bitirdik. Matematik dersinde iki işlemli problemler çözdük. Türkçe dersinde Bora'nın Telefonu parçasını tamamladık. Okuma yarışması ve hikaye kitaplarını anlatım çalışmaları yaptık.
Bugün okulda 1 ders hayat bilgisi benim ailem konusunu işledik,daha sonra türkçeden metinle ilgili soruları dikte ile yazdırıp kontrol ettim.okuma yaptık.matematikte verilmeyen toplananı bulma çalışmaları yaptık ,kitap değiştik,sonrada 23 nisan için çalıştık.sınıfım 31 kişi ,3 tane okumaya geçemeyen öğrencim vardı,biri daha geçti.kaldı iki,bakalım hayırlısı...
Okumaya geçemeyen öğrenciler için ek program uyguluyorum.Velilerini çağırıp okuma ve yazma olmazsa kesinlikle sınıf geçemeyeceklerini söyledim.Çünkü evde ilgilenmiyorlar.Bakalım ne olacak?Konu ile ilgili tutanak tuttum.Velilere imzalattım.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma