Hocam ben de l sesine pazartesi günü geçtim. Benim Köy okulu. Burda eğitim seviyesi çok düşük.Bu yüzden normal olarak kabul ediyorum. Benim sınıfımda e sesini yazamayan baya kişi var.Anasınıfına gitmiş öğrenci sayısı 6 kişi.Bunun eksikliğini çok çekiyorum.Türkçe bilmeyen öğrencilerim de var. E sesine daha fazla devam edemedim. Çocuklar çok sıkılmıştı. Tecrübeli öğretmenlerimize danıştığımda zamanla yazılarının düzeleceğini, bunu dert etmememi söylediler. Bence siz de sorun etmeyin ve biran önce l sesine giriş yapın. Kolay gelsin
hala e sesinde olmam ve l ye yarın geçecek olmam vahim midir ?? hızlanmak için ne yapmalıyım ??
Orjinalini yazan: hasanulas67
Hocam ben de l sesine pazartesi günü geçtim. Benim Köy okulu. Burda eğitim seviyesi çok düşük.Bu yüzden normal olarak kabul ediyorum. Benim sınıfımda e sesini yazamayan baya kişi var.Anasınıfına gitmiş öğrenci sayısı 6 kişi.Bunun eksikliğini çok çekiyorum.Türkçe bilmeyen öğrencilerim de var. E sesine daha fazla devam edemedim. Çocuklar çok sıkılmıştı. Tecrübeli öğretmenlerimize danıştığımda zamanla yazılarının düzeleceğini, bunu dert etmememi söylediler. Bence siz de sorun etmeyin ve biran önce l sesine giriş yapın. Kolay gelsin
Arkadaşlar kusura bakmayın okulun neti yok eve de henüz net alamadım.o yuzden site ile ilgilenemıyorum METİN HOCM eksikliğimi tamamlar artık:)
Âhireti inkâr etmek, dünya ve mâfîhayı inkâr etmek demektir. Demek ecel ve kabir insanı beklediği gibi, Cennet ve Cehennem de insanı bekliyor ve gözlüyor.
Değerli öğretmen arkadaşlarım daha önce de bu sistemde ilk okutanlardanım. Sıkıntılarımız o zaman daha çoktu, materyal konusunda çok sıkıntı çektik şimdi her şey var şu an sizin korkularınızı o zaman ben daha çok yaşadım. Bugün itibariyle a sesini bitirip yarın t sesini vereceğim seslerde çok bekleyip öğrencileri bıktırmamakta lazım sıkıntı yapmayın belli bir planda sınıfınızın seviyesine uygun olarak acele etmeden çalışmalara devam edin .Okumaya geç geçtim diye bir şey size kimse söyleyemez çünkü her sınıfın seviyesi ve öğretmeni farklıdır tavsiyem bu sıkıntılı günlerin tadını çıkarın yakında sesi yazamayan ,okuyamayan bu öğrencileri çok ararsınız sıkıntı yapmayın bakın keyfinize
sonunda geldım arkadaslar..okulumuzun artık netı var..koy okulundayım ve bırlestırılmıs sınıfım...oncelerı cok zorlandım ama sımdı ıyıyım.benden yardım ısteyen arkadaslara yardım etmeye hazırım..hepınıze kolay gelsın..
Âhireti inkâr etmek, dünya ve mâfîhayı inkâr etmek demektir. Demek ecel ve kabir insanı beklediği gibi, Cennet ve Cehennem de insanı bekliyor ve gözlüyor.
sonunda geldım arkadaslar..okulumuzun artık netı var..koy okulundayım ve bırlestırılmıs sınıfım...oncelerı cok zorlandım ama sımdı ıyıyım.benden yardım ısteyen arkadaslara yardım etmeye hazırım..hepınıze kolay gelsın..
arkadaşlar köy okulundayım i sesindeyim bayramdan sonra n vereceğim. diktede kötüyüm dikte çalışmaları ile ilgili yardımcı olurmusunuz lütfen okuma dıkketeye göre ıyı ama dikte beceremiyoruz. bir diğer sorum 2.grubu bitirene kadarda haftada bir ses vermem uygunmu
hocam mufredata gore gıtmeyı herkes ıster ama sız köy öretmenısınız bundan dolayı ogrencıler ders calısmıyordur..ogrencıye gore davranmanız daha ıyı olur..sındıre sındıre gıdın ve elınızden gelenın daha fazlasını yapın
elifsu hocam çocuklar çalışmayınca elden bişey gelmiyor hele köyde hiç böyle bir düşünceleri yok:( Bende yatılı okulda birinci sınıf okutuyorum 2. grubun sonuna kadr hafta bir ses anca verebilirim diye düşünüyorum. Bugün velimin birine oğlunuz ders çalışmıyor diye şikayet etttim, bana böyle kabul edin dedi.
merhaba arkadaşlar...Pazartesi " ı " sesini vercem.Ya nedense kız öğrenciler okuma- yazma bakımından erkek öğrencilerimden çok daha iyiler...İlerleyen zamanlarda erkekler farkı kapatır diye umuyorum:))
merhaba arkadaşlar...Pazartesi " ı " sesini vercem.Ya nedense kız öğrenciler okuma- yazma bakımından erkek öğrencilerimden çok daha iyiler...İlerleyen zamanlarda erkekler farkı kapatır diye umuyorum:))
Fatih Öğretmenim Aramıza Hoş Geldiniz..
Ummayın Hocam..
Kapatamıyorlar..
Kapanırsa matematikte kapanıyor
Eve bir girseler kapatacaklar farkı ya..Girmiyor ki haylazlar..
Düzenleyen metinogretmen - 26-Kasim-2011 Saat 14:13
merhaba arkadaşlar ben yarın "y" sesini vereceğim bazen hızlı mı gidiyorum acaba diye düşünmeden edemiyorum Allah hepimize yardımcı olsun işimiz hiç kolay değil....Ama yine de dünyanın en zevkli işini yapıyoruz:)
hala okumuyorlar bugun y sesını verdim hala okumuyorlar niye ya anlamadım ben mı yanlış bısey yaptım lütfen yardımcı olun seslerı bılıyorlar ama birleşmiyor hala
sorunumu buldum sanrım nasıl olusunle 3.grup işliyorum ama benımkıle ne le la bile görunce okumuyor o sebebten dolayı okumuyorlar.birde çözüm buldum işledim tüm heceleri karısık olarak tekrar verecegim ve kelimelleri bir hafta ses vermeden işleyecem arkadaslar daha iyi fikirleri yöntemleri olanlar lütfen yardımcını olun
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma