Âhireti inkâr etmek, dünya ve mâfîhayı inkâr etmek demektir. Demek ecel ve kabir insanı beklediği gibi, Cennet ve Cehennem de insanı bekliyor ve gözlüyor.
HOCAM DÜZ YAZI DERKEN A4 KAĞIDI EL YAZISI ÇALIŞMALARINI KASTETMİŞTİM......YOKSA EL YAZISI HARİÇ FARKLI BIR YAZI TIPI DENEMEDIM..YANLIŞ BIR IFADE KULLANDIGIM İÇİN ÖZÜR DİLERİMM
Düzenleyen papatya_toprak - 26-Ocak-2011 Saat 21:19
Âhireti inkâr etmek, dünya ve mâfîhayı inkâr etmek demektir. Demek ecel ve kabir insanı beklediği gibi, Cennet ve Cehennem de insanı bekliyor ve gözlüyor.
Çocukların karnelerini nasıl vermeyi düşünüyorsunuz?
HOCAM KIRTASIYEDEN DESENLI SEFFAF DOSYALAR ALDIM..NBIR KOSEYE KIRMIZI KURDELE YI NAZAR BONCUGU ILE MONTE ETTIM....OGRENCILERIME KITAP AYRACI YAPTIM(isteyen arkadaslara yapabılırım)bkıtap ayraclarını hedıye ederek bu sekılde karnelerını verecegım ınsallh
karneı hylerı verdım ............hadı herkesse hyrlı olsun.....somestrda da nişanım varrrrrrrrrrr:
Allah hereyın en guzelını en hayrlısını versın......Allah razı olsun herkesten tesekkurler
karneı hylerı verdım ............hadı herkesse hyrlı olsun.....somestrda da nişanım varrrrrrrrrrr:
Hocam Allah Tamamına erdirsin..
DARISI TÜM BEKARLARA..
Bu arada enişte adayımız sizinle Mediatörsünüz diye mi evlilik kararı aldı yoksa gerçekten seviyor mu..?
Resulullah (s.a.v) şöyle buyurmuştur:
"Göklerin rahmet kapısı dört yerde açılır:
Yağmur yağarken,
çocuk anne ve babasının yüzüne bakarken,
Kabe kapısı açılırken
ve nikah kıyılırken."
Resulullah (s.a.v) şöyle buyurmuştur: "Her kim bir kadınla malı için evlenire Allah onu o malına havale eder. Her kim bir kadınla güzelliği için evlenirse onda istemediği şeyleri görür. Her kim de bir kadınla dini için evlenirse Allah bütün o güzellikleri kendisi için bir araya toplar." *********
herhalde sevıyordur hocam....Allah herkesee hayırlı eş ,Kur"an ahlakı ,Allah ve peygamber sevgısi ,gerıde dua edecek haıyrlı evlatlar ve dogru istikamet versin hocam....
İlimle amel etmeyı ,,nıyette sasırmamak duasıyla
Tekrar tesekkurler
Düzenleyen papatya_toprak - 03-Subat-2011 Saat 22:44
şimdi uzun zamandır takip ediyorum da yazmaya fırsat olmuyor güzel calısmalarınızı sergilerinizi gördm :):) ama yorum yazacak zamanım olmasa da teşekkr ettm hepsine :):) metin hocam yazmıs ya "vakti gelen bekar evlenır" dıe :D ben evlenıyorum haftaya inşallah :) telaşeden koşturmadan bana vakit kalmıyor hiç :) ancak papatya hocamın güzel duasını üzerime alınaraktan yorum yazma ihtiyacı duydum :)
şimdi uzun zamandır takip ediyorum da yazmaya fırsat olmuyor güzel calısmalarınızı sergilerinizi gördm :):) ama yorum yazacak zamanım olmasa da teşekkr ettm hepsine :):) metin hocam yazmıs ya "vakti gelen bekar evlenır" dıe :D ben evlenıyorum haftaya inşallah :) telaşeden koşturmadan bana vakit kalmıyor hiç :) ancak papatya hocamın güzel duasını üzerime alınaraktan yorum yazma ihtiyacı duydum :)
Değerli Hocam;
Yüce Allah Tamamına erdirsin..
Bu arada unutmayın ki;
Önce saygı sona sevgi..
Birbirinize her zaman saygılı olun..
3.kişileri asla işinize karıştırmayın..
Başkalarının yanında ASLA tartışmayın..!!
Birbirinizin ailesine iyi davranın..
Erkeklerin AÇKEN,UYKUSUZKEN ve PARASIZKEN sinirli olduğunu untmayın..
metin hocam nişanlılık ve flört evrelernde erkeklern bu özelliklerını öğrndm ben :D ama kesnlikle cok haklısınız iyi dileklerınız için de tesekkkr ederiiimmm... :)
merhaba arkadaslar , öncelıkle hayatlarını bırlestıren ya da bu konuda adım atan tum hocalarımızı kutluyorum.
benım bı problemım var. aralık ayında yenı atandım ve 2.sınıf verıldı . ben cocukların 4.ogretmenıyım. 10 tane ögrencımde okuma yazma problemı var. ılk dönemı okuma-yazma yaparak kapattık fakat 2.dönem ne yapacam, 10 tane ogrencıyle ne yapacam. bu 10 cocuk ses duzeyınde kalmıslar.cocukların bu durumuna cok uzuluyorum. kafam cok karıstı. acemılık böyle bısey galıba.
Değerli Hocam;
Yüce Allah Tamamına erdirsin..
Bu arada unutmayın ki;
Önce saygı sona sevgi..
Birbirinize her zaman saygılı olun..
3.kişileri asla işinize karıştırmayın..
Başkalarının yanında ASLA tartışmayın..!!
Birbirinizin ailesine iyi davranın..
Erkeklerin AÇKEN,UYKUSUZKEN ve PARASIZKEN sinirli olduğunu untmayın..
Hemen borca girmeyin..
Mutlaka günübirlik bile olsa tatile çıkın..
Birbirinize güvenin..
Eve iş getirmeyin..
DİYECEKTİM AMA BUNLARI ZATEN BİLİYORSUNUZ..
VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER BEKAR EVLENİR..!!
valla hocam cok dogru ....tamamen katılıyorum
[QUOTE=ayseylul]şimdi uzun zamandır takip ediyorum da yazmaya fırsat olmuyor güzel calısmalarınızı sergilerinizi gördm :):) ama yorum yazacak zamanım olmasa da teşekkr ettm hepsine :):) metin hocam yazmıs ya "vakti gelen bekar evlenır" dıe :D ben evlenıyorum haftaya inşallah :) telaşeden koşturmadan bana vakit kalmıyor hiç :) ancak papatya hocamın güzel duasını üzerime alınaraktan yorum yazma ihtiyacı duydum :) [/QUOTE
hocam allah mesut etsin. Bir ömür boyu mutlu olursnuz insallah...
YENİ DÖNEMINIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARKADAŞLAR.......
Bütün arkadaşların MEVLÜD KANDİLİ MUBAREK OLSUN...
Düzenleyen papatya_toprak - 14-Subat-2011 Saat 14:28
Bir metin buldum(benim dışımda ) çocuklar sesli okurken onların duymayacağı ve görmediği bir metni sıra ile saat tutup okuttum.Onların duyacağı şekilde olursa diğerlerine haksızlık oluyor..Zira duyunca ezberliyorlar bazı kelimeleri..
okuma yarışını geçen dönem son hafta yaptırmıştım hocam ben de. ama sizin gibi dikkat etmemiştim, sesli okumuşlardı hep. bundan sonra dikkat edeceğim inşallah, dediğiniz gibi haksızlı olmasın. benim sınıfta en fazla 48 okuyan var. bakalım ben bu aralar hala okuyamayan 3 öğrenci ile ilgileniyorum.
Arkadaşlar matematik ile ilgili çalışma kağıtları linkleri ölü. Toplama işleminde öğrencilerimin yarısı toplama işlemi yapmakta zorlanıyorlar.
Bir de hala 8 tane öğrencim okumaya geçemedi bunlar için ne yapılabilir. Tekrar e den mi başlayayım. Yoksa her birine kaldıkları yerden ayrı ayrı mı ders vereyim? Ki bu çok zor olur.
bu hafta sınıfıma yenı bır ogrencı geldı......hadı hayrlısı bakalım ne olcak..bu arada haya bılgısınde ogrencılere etkınlık testlerı cozduruyorum...eglencelı oluyorr...genıs vakıtte yuklucem...:)
bende bugun okuma yarısı yaptım en ıyı ogrencım dakıka da 65 okuyor.. en kotusu de 35 kelıme okudu...ama cok yavas olan hala 2 ogrencım var hocam
DÜNYANIN EN GUZEL VARLIGI ŞU COCUKLAR....3 günlük dunya için hiç onlara kızmaya değmez arkadaslar..Bu ogrencıler aslında cennetın bır anahtarı bızım ıcın...Meslegımız meşrebimiz de haberimiz yok...O nlara daha da şefkatle yaklasalım...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma