Konu: Emel Genç Hocamıza Destek Gönderim Zamanı: 04-Subat-2011 Saat 17:10
Sevgili Sitemizin emektar öğretmeni Emel hocamızın Katıldığı etkinlikte oylarınıza ihtyacımız var işte hocamın maili desteklerinizi bekliyorum. Saygılarımla...
KARAŞ İLKÖĞRETİM OKULU okulunun 1 adet projeksiyon ihtiyacının karşılanması için hadi sen de destek ol. Yapman gereken tek şey Canım Okulum uygulamasını kabul edip, okul için ''Destek Ol'' düğmesine basman. Ayrıca onlarca okuldan dilediğine ihtiyaçlarının karşılanması için de destek olabilirsin.
sevgili arkadaşlarrrr...favori canım okulum kampanyasına dün müdürümle başvuru yaptık...veee siz değerli dostlarımın desteğini bekliyorum...sizde sayfanızdakilere söylerseniz destek için çokkkk mutlu olurum...1100 kişiden desteğe ihtiyacımız var şuan 100 kişi olmuş bile...aşağıda link çokkk teşekkürler..
Facebook kullanmıyorum...ama kullanan arkadaslara bunu soyleyecegım..
Âhireti inkâr etmek, dünya ve mâfîhayı inkâr etmek demektir. Demek ecel ve kabir insanı beklediği gibi, Cennet ve Cehennem de insanı bekliyor ve gözlüyor.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma