Bu arada bugün alfabeyi bitirdim hepsine kırmızı kurdela taktım.....geriden gelen 2 ogrencım vardı onlarla da baya ıolerlemısız cok sevındım ınsallah onlarda en kısa zamnda topralar......
Âhireti inkâr etmek, dünya ve mâfîhayı inkâr etmek demektir. Demek ecel ve kabir insanı beklediği gibi, Cennet ve Cehennem de insanı bekliyor ve gözlüyor.
Bu arada bugün alfabeyi bitirdim hepsine kırmızı kurdela taktım.....geriden gelen 2 ogrencım vardı onlarla da baya ıolerlemısız cok sevındım ınsallah onlarda en kısa zamnda topralar......
Çok şükür yaaaa...HAK TECELLİ EYLEYİNCE HER İŞİ AYAN EDER,,,HALK EDER ESHABINI BİR LAHZADA İHSAN EDER..YAVUZ SULTAN SELİM
Âhireti inkâr etmek, dünya ve mâfîhayı inkâr etmek demektir. Demek ecel ve kabir insanı beklediği gibi, Cennet ve Cehennem de insanı bekliyor ve gözlüyor.
tebrık ederım arkadaslar sızı.emınım cok mutlusunuzdur suan.allah bıze de nasıp etsın...
ben daha b sesındeyım..benım 2.doneme bıter..12 kısı ıle b sesındeyım.10 kısı ıle onden gıdıyorum onlara bu donem hepsını verıcem.2 kısı ıle de daha o sesındeyım..1 tane ogrencım kaffasına eserse gelıyo.hatta gelmıyo .onunla daha hıcbırsey yapamadım.onu bırakıcam maalesef..
ama bugun sınıfa bır ogretmen arkadasım geldı cocukları okuttu ne guzel okuyorlar dedı cok mutlu oldum.
ınsallah hayırlısı ıle hersey guzel olacak
hatırlıyor musunuz .nasıl gecerler okumaya yazmaya dıye kaygılanırken gecmısler bıle......bu mutluluk butun donemın yorgunlugunu alır emınım.bundan sonrada allah yardımcımız olsun...
Hayırlı olsun papatya hocam. Allah muaffak eylesin hepimizi.
Ben de 11 öğrencimle c sesindeyim. 2 öğrencim bazı sesleri unutuyor onlarlada b sesi tekrar ediyorum.
8 öğrencim çok geri. üçü ile inormdayız. 5 i ile elattayız.
Bu geri kalan öğrencilerim çok geç geldiler. Bir de velilerimin bir çoğuda okuma yazma bilmiyorlar. Allah hepimize sabırlar versin. İnşaallah 2. dönem hepsi okurlar. Amin
hayırlı olsun papatya hocam..........darısı olmayanlara........mutluluk saglık sabır huzur dılıyorum herkese...
darısı sıze hocammm.Allah razı olsun....
Ben de 11 öğrencimle c sesindeyim. 2 öğrencim bazı sesleri unutuyor onlarlada b sesi tekrar ediyorum.
Bu geri kalan öğrencilerim çok geç geldiler. Bir de velilerimin bir çoğuda okuma yazma bilmiyorlar. Allah hepimize sabırlar versin. İnşaallah 2. dönem hepsi okurlar. Amin
TEŞEKKUR EDERİM HOCAM .boyle tebrikler alınca düğünüm olmuş gibi sevındım valla:)
DARISI TÜM ÖĞRETMEN ARKADASLARIMA....
Düzenleyen papatya_toprak - 13-Ocak-2011 Saat 10:01
cok duygusalmıs hocam...ve cok dogru...bazen herseyı ınce ınce dusunemıyoruz.....boyle hatırlatan ogretmenler olmasa herhalde daha da cok yanlısımız olurdu...
TEŞEKKUR EDERİM HOCAM .boyle tebrikler alınca düğünüm olmuş gibi sevındım valla:)
bizler yeni yıla bütün sesleri bitirerek girdik ve bunu kutlama yemeği ile ödüllendirdik.23 öğrencimden 22 si okuyor hemen hemen hepsi söylediklerimi yazabiliyor 1 öğrencim de hiç umut yok diye düşünüyordum ama onunla da ağır ağır ilerliyoruz .hakikaten onların okuduğunu helede söylediklerimi yazdığını görmek anlatılmaz yaşanır sevinçlerden diye düşünüyorum..ve sanırım bu duyguyu bi biz öğretmenler anlar yaşar:))
bizler yeni yıla bütün sesleri bitirerek girdik ve bunu kutlama yemeği ile ödüllendirdik.23 öğrencimden 22 si okuyor hemen hemen hepsi söylediklerimi yazabiliyor 1 öğrencim de hiç umut yok diye düşünüyordum ama onunla da ağır ağır ilerliyoruz .hakikaten onların okuduğunu helede söylediklerimi yazdığını görmek anlatılmaz yaşanır sevinçlerden diye düşünüyorum..ve sanırım bu duyguyu bi biz öğretmenler anlar yaşar:))
Hocam 2.sınıf mısınızBir kere başıma gelmişti..
4.sınıf almıştım.. 42 kişiden 14 ü okuyup yazamıyordu..
DARISI TÜM ÖĞRETMEN ARKADASLARIMA....
Eğer bekarsanız Allah hayırlı eş nasip etsin.
AMİN hocam nasip kısmettt
Yakında çıldırcam......hERKES ÇOK SÜPER OKUYOR..O 2 öğrencim hala aynı yerde sayıyor...P sesinden sonra gerısını geıtremıyoruz....annelerın verdıgı bır sıkıntı da var...neden hala okumuyor cumlesınden nefret edıyorum....UMUTSUZUM :(
Yakında çıldırcam......hERKES ÇOK SÜPER OKUYOR..O 2 öğrencim hala aynı yerde sayıyor...P sesinden sonra gerısını geıtremıyoruz....annelerın verdıgı bır sıkıntı da var...neden hala okumuyor cumlesınden nefret edıyorum....UMUTSUZUM :(
Vakti zamanı gelmemiş değerli Hocam..!!
VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR..!!
Düzenleyen metinogretmen - 18-Ocak-2011 Saat 15:45
Benim sınıf ta 8 tane var okuyamayan PAPATYA HOCAM bunların 5 tanesi ile elattayım 3 tanesine inorm grubunda Bende en çok EVDE OKUYOR HOCAM LAFINDAN ÇOK NEFRET EDİYORUM
SCL 18 HOCAM tüm sınıflarda 1 verebilirsin. tabiki 1 vereceksin. Çok zorlanan şüphede kaldığın öğrenciler varsa onlarad 1 ver bence. 1 notu aynı zamanda veliyede bir uyarıdır.
arkadaslar bırsey soracagım......OKUMAYA GECINCE SINIFTA HANGI ETKINLIKLERE BASLAYALIM..RAKAMLARI YAPMISTIM BILIYORLAR..PERFORMANSDA YAPTILAR..DIKTE CALISMASI YAPIORUM HER GUN AMA COK SIKILIYORLAR...ONLARIN CANLARINI SIKMAYACAK NELER YAPABILIRIM..HAYAT BILGISINE BASLAMAMISTIM..BASLASAM MI KI ACABA
arkadaslar bırsey soracagım......OKUMAYA GECINCE SINIFTA HANGI ETKINLIKLERE BASLAYALIM..RAKAMLARI YAPMISTIM BILIYORLAR..PERFORMANSDA YAPTILAR..DIKTE CALISMASI YAPIORUM HER GUN AMA COK SIKILIYORLAR...ONLARIN CANLARINI SIKMAYACAK NELER YAPABILIRIM..HAYAT BILGISINE BASLAMAMISTIM..BASLASAM MI KI ACABA
yaaa geç mi kaldım:(neyse acıgımı kapatırım insallah
yaaa geç mi kaldım:(neyse acıgımı kapatırım insallah
Hiçbir şey için geç değildir..
Ben Metin Öğretmenime sordum...
HAYAT BİLGİSİ 1. KİTABINDAN eksik yerleri TATİL KİTABI olarak verin.
tatilde doldurup okutsunlar.. Dedi..
Fikir hoşuma gitti..
Zor yerleri hızlıca geçip dağıtmalı gerisini..
tesekkur ederım hocam..ama ben ara atıl ıcın okuma kıtapları ayarladım ve cok gerıde olan cocuklarım ıcın(cok sukr sadece 2 tane)okuma cumle ve yazma odevlerı hazırladım...bıtırınce siteye koyacagım
Düzenleyen papatya_toprak - 24-Ocak-2011 Saat 22:49
bu arada hafta sonu İLK DEFTERIM SERGISI yaptım..resım koymayı bılse ıdım yayınlıyacaktım ama resım nasıl konulur bılmıyorum
benim de öğrencilerimin hepsi okuyor ama uzun kelimelerde şaşırıyoruz.bir de bu öğrendiğimiz harflerin tekrarı şeklinde bir word sayfası görmüştüm bu sitede. bir harf oluyordu yanına devamını getiriyoduk.bunun büyük hrf ve küçük harf şeklinde olanı lazım....umarım anlatabilmişimdir.teşekkürler
Resim yükleyebilrisin hocam !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen sitesine yükledikten sonra resmi kopyalayıp forma yapıştırın. Yada fotoğrafın linkini verin.
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
Düzenleyen papatya_toprak - 26-Ocak-2011 Saat 21:16
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma