Konu: Geride Bıraktığımız Yılı Birlikte Değerlendirelim Gönderim Zamanı: 31-Aralik-2010 Saat 18:04
Değerli site dostları 2010 yılı nasıl bir yıldı neler yaşadık neleri başardık 2011 yılında neleri hedefliyor 2011'den neler bekliyoruz acaba Paylaşalım.
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
Değerli öğretmen arkadaşlarım...2010 yılı benım unıversıtede planladıgım gib bir planla geçti. En büyük hayalım samsunda yanı memleketımde işimi yapmaktı cok şükür oldu.Denız kenarında oturmak ıstyordum.her ne kadr okuluma coooooooooooook uzak olsada denız kenarında oturuyorum:)bı araba ıstıyordum o da dün olduYaptıran bunları veren Allah a şükrolsun.2011 de de en büyük isteğim yüksek lisana başlamak ..Duaa her kapınn anahtarıdır.yeterki elinizden ve dilinizden bırakmayın.selametle
Âhireti inkâr etmek, dünya ve mâfîhayı inkâr etmek demektir. Demek ecel ve kabir insanı beklediği gibi, Cennet ve Cehennem de insanı bekliyor ve gözlüyor.
Âhireti inkâr etmek, dünya ve mâfîhayı inkâr etmek demektir. Demek ecel ve kabir insanı beklediği gibi, Cennet ve Cehennem de insanı bekliyor ve gözlüyor.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma