Konu: "t" sesi çizgi filmi Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2008 Saat 23:16
Sevgili öğretmen arkadaşlarım "t" sesi çizgi filmi sitemize yüklenmiştir. İndirebilirsiniz.
Not: Ne yazık ki sitemizde şunu görüyoruz ki sitemize sadece kaynak indirmek için giriyoruz. Diğer arkadaşların hizmetine sunulacak kaynak gönderilmiyor. Oysa bizler isizn değerli kaynakalrınızı sitemizde görmek isteriz. Unutmayalım ki herşey paylaşıldıkça çoğalır. Üretemiyorsak bile bulduğumuz ve kullanacağımız kaynakların linklerini sitemizde paylaşmayı unutmayalım. Saygılarımla..
sayın site yönetimi bu siteye katkıda bulunmadıgıma dair bi mesaj aldım,ben bir eğitimci degilim bir veliyim bu nedenle benim katkılarım nederece olur bilmiyorum
benim amacım 1. sınıfa başlayan kızıma buradan azda olsa destek almaktır teşekkür ederim
Değerli arkadaşım, bizlere katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Bizlerde elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Sana katılıyorum. Bilgi paylaştıkça çoğalır. En kısa zamanda ben de birşeyler paylaşacağım. Saygılarımla.
sayın hocam t sesi çizgi filimi için cok teşekkürler. bir konuda yardımına ihtiyacım var yeni bir üyeyim ve nasıl dosya paylaşacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
[QUOTE=sinanuzun]Sevgili öğretmen arkadaşlarım "t" sesi çizgi filmi sitemize yüklenmiştir. İndirebilirsiniz.
Not: Ne yazık ki sitemizde şunu görüyoruz ki sitemize sadece kaynak indirmek için giriyoruz. Diğer arkadaşların hizmetine sunulacak kaynak gönderilmiyor. Oysa bizler isizn değerli kaynakalrınızı sitemizde görmek isteriz. Unutmayalım ki herşey paylaşıldıkça çoğalır. Üretemiyorsak bile bulduğumuz ve kullanacağımız kaynakların linklerini sitemizde paylaşmayı unutmayalım. Saygılarımla..
özellikle t sesini çıkarırken ve öğretirken zorlandım çocuklar tııııı ya da sss gibi sesler çıkarıyolar..Çizgi film t için süper olucak,teşekkürler.....
sayın hocam... ellerinize sağlık.... köydeyim... ve iki arkadaşız.. ben 1-2-3 leri okutuyorum.... ve 1. sınıflar için tam caresiz kaldıgım zaman sitenizi buldum yardınlarınız için çok teşekkür ederim... ellerinize ve kalbinize sağlık....
bugün indirdim t sesini..1.sınıf okutan arkadaşlara bi öneri..verdiğimiz heceleri renkli kartonlara yazıp öğrencilere dağıtırsak ve kartlarla cümle oluşturursak daha kolay bi öğrenme olabiliyor..
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma