Hayat diye bir şey var, her zaman size keşfedilecek geniş alanlar bırakan, ne kadar yaşarsanız yaşayın daima bilmediğiniz, kuytularına sokulamadığınız bir hayat, sadece size ait bir hayat...
iyilik suya düşmüş bir taş gibi dalga dalga yayılmakta. Zümrelerime yardım etmeyi severdim ama bu kadar başarılı olamadım hiç. İmrenerek bakıyorum size. Allah-ü teala razı olsun sayın hocam.
Merhaba Sinan Bey, sizi ve çalışmalarınızı bugün sabah TRT-1 televizyonunda izledik. Eşim bu yıl 1. sınıfları okutuyor. Çalışmalarınızdan yararlanabilmek için sitenize girip kayıt olduk. Ancak harflere girdiğimiz zaman çizgi filmlere ulaşamıyoruz. WinRAR kayıt diye çıkıyor. Bu konuda bilgi verirseniz memnun oluruz. Çalışmalarınız ve başkalarıyla da paylaştığınız için çok teşekkürler.
Makinenizde eğer el yazı fontu kurulu değilse çizgi filmler sorunsuz çalışırı ama çalışma kağıtları düz yazı gözükür. Bunun için ana sayfadaki !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen sol taraftaki destek yazı karakteri yazan butonu tıklayıp yazdıklarımı lütfen uygulayın. Saygılarımla...
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
doğrusu neye teşekkür etteğiniz konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim. çünkü: Ben sitede herhangi bir çalışmaya ulaşamadım. yardımcı olabilirmisiniz... selamlarrrr
Lütfen !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen adresindeki sol taraftaki butonalrdan destek yazan butonu tıklayıp yapılması gerekenleri okuyun sorun çözülecektir.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma