Konu: İlk düzen alıştırmaları I (Nasrettin Hoca) Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2010 Saat 22:21
Değerli arkadaşlar 2010 -2011 Eğitim öğretim yılında yeni materyallerle birlikteyiz ilk çalışmamız çocuklarımızla birlikte yapacağımız noktalı çizgileri birleştir çalışması lütfen bu çalışma çocuklarınızın düzensiz çalışamalardan sonra kalemi tutabilme yeteneklerini kazandıkları fikrinize vardıktan sonra kullanılsın. Noktaları birleştirin ve boyattırın.
Sevgili öğretmenim düzensiz çizgi çalışmlarında yani boş kağıdı karalama çalışmalarından düzenli çizgi çalışmalarına geçince kullanın dedim. Burada ifade etmek istediğim çocuklarınız kalem tutma alışkanlığını kazanmış olmalarıdır. Zira çalışmlarımızın hemen hemen hepsinde olabildiğince düşük düzeyi hedef alıyoruz çünkü her birey birbirinden farklı ve köy okullarında eline kalem almamış öğrencilerin olduğunu site dostlarından ve deneyimlerimden bliyorum. Saygılarımla
Düzenleyen sinanuzun - 21-Eylül-2010 Saat 22:52
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
sinan bey bizi özel günlerimizde unutmadığınız için ve dokümanlarınızla bizlere ışık tuttuğunuz için çoooooooooooooooooooook teşekkür edrim.eline,emeğine,yüreğine sağlık.
sayın sinan hocam. Öncelikle böyle güzel bir siteye öncülük ettiğiniz için teşekkürler. size bir soru yöneltmek istiyorum : SINIFIMDA 15 ÖĞRENCİM VAR . BU 15 İN 10 TANESİ ANASINIFINDAN GELME VE HEPSİ ŞİMDİYE KADAR VERDİĞİM ÇİZGİ ÇALIŞMALARINI MUNTAZAMAN YERİNE GETİRDİLER ANCAK GERİYE KALAN 5 TANESİ BENİ OLDUKÇA ZORLUYOR; ADETA KALEM TUTMAKTAN KORKUYOR VE YILIYORLAR. BU ÇOCUKLAR İÇİN DAHA BASİT ÇİZGİ ÇALIŞMASI MI YAPMALIYIM?
sinan bey daha önce de 1. sınıf okuttum ve paylaşımlarınızdan yararlandım ,bu yıl da 1. sınıf aldım yine siteniz çok güzel .Emeklerinizden dolayı sonsuz teşekkürler...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma