Konu: Yeni bir öğretmene 1.sınıfları vermek doğru mu? Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 21:17
Merhaba sayın öğretmenlerim aranıza yeni katıldım. Daha önce 3 sene özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinde çalıştım bu sene ilk defa sınıf öğretmenliğine atandım ve maalesef daha ilk öğretmenliğimde 1.sınıfları verdiler. herkesin kendi sınıfı varmış geçen sene 5leri mezun eden öğretmen de ayrılmış. Sınıf öğretmenliğimi 1.sınıflarla başlamak beni çok korkutuyor ve geriyor daha ben kendi okula alışma fırsatı bulamadan haftaya oryantasyon haftasından ne yapacağım ilk girişim nasıl olacak çocuklara nasıl davranmalıyım sertliğin dozubu basıl ayarlamalıyım bilmiyorum. Bu konuda özellikle Sinan hocam sizden ve tecrübeli diğer öğretmenlerimden yardım bekliyorum.
Bir de şu sorum hakkında düşünceleriniz nedir? Yeni bir öğretmene 1.sınıfları vermek ne kadar doğru?
haklısınız hocam çok doğru değil 1. sınıflarla başlamak.. Ama sizin deneyiminiz çok özel o yüzden bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ben de bu sene 1. sınıflara bakıyorum. İlköğretimin en zor ama en mutlu olduğunuz dönemi olur. Başarılar hocam. ilk iki haftadan sonra alışırsınız diye tahmin ediyorum
Hocam aslında 1. sınıftan başlamak bir yandan daha iyi, en azından önceki öğretmenlerle kıyaslayamıyor veli sizi..Ben de ilk defa çıkıcam 1'lerin karşısına, dizlerim de titreyecek biliyorum ama kendimizden emin durduğumuz sürece bunun da üstesinden gelebileceğimize inanıyorum hocam..Şimdiden hayırlı olsun, başarılar diliyorum...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma