Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
2009 -2010 Eğitim Öğretim Yılı
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Günlük | 2009 -2010 Eğitim Öğretim Yılı
Mesaj icon Konu: **ARKADAŞLAR 2 DAKİKA OKUYUN** Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1077

Aldigi Alkis: 6171
%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Konu: **ARKADAŞLAR 2 DAKİKA OKUYUN**
    Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2010 Saat 22:36

BASINDAN BİR HABER;

1-Ders esnasında dersi bölerek kafasını sınıfa uzatan kızı,çık dışarıya burada kaç öğrenci ders yapıyor diye uyaran öğretmenin suratına kapı çarpan iki öğrenci;

2-Öğretmen ani bir hırsla koridorda kızları azarlıyor(bir rivayete göre tekme atmış)
Aileye göre kız amaliyatlı
(ama ne hikmetse sınıf sınıf geziyor)

3-Aile de polis çağırıp şikayetçi oluyor
ve savcı serbest bırakıyor

4-Aile açıklama yapıyor.Açıklama aynen altta;

Suçlanan öğretmen için "terminatör" benzetmesi yapan Ali Haydar F., "Öğretmen kalkıp da İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra, çocuklarımızın elini bayan oldukları için öperse, çocuklardan ve başöğretmen Atatürk'ten özür dilerse, 'Bir daha hiçbir öğrenciye ve insana el kaldırmayacağım, ben böyle bir hata yaptım, hatamı kabul ediyorum' derse biz onu affetmeye hazırız" dedi.

5-Bir öğretmense şu yorumu yapıyor.
(bunu da aynen aldım,yorumsuz)

Ben 25 yıldır ilkokul öğretmeniyim...25 yıldır hiçbir öğrencime kızmam,bağırmam,çağırmam...asla tokat atmam,kulağını çekmem,sesimi bile yükseltmem...ödev vermem,versemde göz ucuyla bakar 100 puan verrim yapanada yapmayanada..hiçbir çocuğu sınıfta bırakmadım...okusada okumasada...herhangi bir dersi başaramayanlar için RAM gibi düşünerek bu çocuğun kaynaştırma eğitime ihtiyacı var diye diğer çocuklarla kaynaştırdım..matematikte sayı saymayı bilmiyor mu ileride nasıl olsa karo saymayı öğrenir der kızmam...çünkü çeşit çeşit zeka var...herkes herşeyi bilecek diye kural yok...çocuklara sık sık şeker dağıtırım..birinin derdimi var,başımı ağrıdı hemen velisini çağırır eve yollarım..öğrencim camımı kırdı,defterimi yırttı,önemli değil veliye aldırrım...ya da birbirlerine küfür mü etti,tokat mı attı...velilerini çağırrım...her şeyi olduğu gibi anlatırım...sonuç derseniz veliler için genelde tartışmayla başlayan sürtüşme karakol ya da cezaevinde bitiyor..önemli değil herkes yasaya uysun..yıllardır öğrencileriniz ne durumda derseniz...kimisi hırsız,kimisi katil,kaçakcı,kimisi kaldırım mühendisi,kimisi anasını babasını doğramış cezaevinde karo saymakla meşgul...kimisi sokaklarda seyyar satıcı...henüz anadolu lisesini kazanan yok ama anadolunun ücra köşelerinde hizmet etmeye devam ediyorlar...bende bu çocuklar akıllanacaktır umudumu hiç kaybetmedim..nasıl olsa düzelirler birgün..Türkiyenin ekonomisine bir nebze katkım olmuşsa ne mutlu bana..şimdi 3-5 yıldır uygulanan yapılandırıcı,öğrenci merkezli eğitimi 25 yıldır veriyorum ben...vatanımı milletimi ve çocukları çok seviyorum...

herkese saygılarımla...

1 Nisan 2010 20:32(!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen )

SONUÇ;
ARKADAŞLAR HEP DİYORUM..
BU GÜNLERDE BU TÜR HABERLER ÇOK FAZLA..
LÜTFEN SİNİRLERİNİZE HAKİM OLUN..
OLMUYORSA OLMUYORDUR..
SAĞLIĞINIZI VE AİLENİZİ DÜŞÜNÜN...
SELAMLAR

Düzenleyen metinogretmen - 01-Nisan-2010 Saat 22:49
VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR..!!
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, emine1617, sbizimbeycur, deep dark, onder59, tbatikan, 23nisan, a.eser, cevahir08,
harunongel
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 117

Aldigi Alkis: 384
%100
Alıntı harunongel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2010 Saat 22:53

Çok haklısınız metin hocam.Bu sıralar malesef eğitim camiasıının olumsuz haberleri gündemde.

www.habermeb.net
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, 23nisan,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1077

Aldigi Alkis: 6171
%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2010 Saat 23:43
Aslında bu birazda bizim elimizde..
Milli eğitim şube müdürleri ve müdürleri maalesef her gelen veli için işlem yapıyor,okula telefon açıyor vb.
--Yok kardeşim benim öğretmenim yapmaz ,deyip sahip çıksalar bu işler olamayacak..
VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR..!!
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: 23nisan, a.eser, cevahir08,
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma