Arkadaşlar bu okumaya geçemeyemleri ne yapacağız? Ne yaptıysam olmuyo geçenler başını aldı gidiyo onlar yerinde sayıyor. NE OLUR BİR ÇARE...................!
Türkçe dersinden gökkuşağı parçasını işledik. Çalışma kitabındaki etkinlikleri yapmak çok hoşlarına gidiyor. Ayrıca özel isim ve cins isim ayrımını basit örneklerle gösterdim. Matematik dersinde problem çözüyoruz. Hayat Bilgisinden yarın test uygulamayı düşünüyorum. 5 öğrencimde hala diktede problem var. Bir türlü ilerleme olmuyor. Velileri ile özel bir görüşme yapmam gerekiyor. Bir öğrencide okumayı sökemedi. Bir türlü sesleri birleştirmeyi sökemedi. Ayrıca okumaya geçemeyenlerin evlerinde vcd'leri veya bilgisayarları varsa tüm grup harfleri kopyalayıp velilerine verebilirsiniz. Bayağı faydası oluyor. Ben bir kaç öğrencimde bunu denedim. Faydasını gördüm. Hem de çocukların çok hoşuna gidiyor.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma