Konu: Sınıfımız ve Öğrencilerimiz Gönderim Zamanı: 22-Aralik-2009 Saat 19:19
Sevgili dostlar bu bölümde istedim ki sevinç kaynaklarımızın fotoğraflarını paylaşalım. Peki fotoğrafları nasıl paylaşacağız lütfen adım adım aşağıda yazılanları uygulayın.
1.Öncelikle !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen sitesini tıklayarak açın.
2. Açılan sitede Browser yazan butonu tıklayın. Tıklayınca açılan menüden bilgisayarınız içinden yükleyeceğiniz resmi bulun ve resmi iki kere tıklayın.
3. Resmin boyutunu ayarlamak için resiz images yazan yerin solundaki kutucuğu mausla tıklayıp çekleyin(onaylayın) sonra 320 * 240 (for websites and email) yazan yerin üstünü tıklayın ve aşağıya doğru açılan menüden 640*480 (for message boards) yazanı seçin. Not: Burada resim özellikle 640*480 boyutunda olsuk istedik nedeni forumdaki resimlerin sayfada doğru gözükmesi ve her paylaşılan resmin aynı boyda olsun istememizdir.
4. start upload yazan butonu tıklayınız ve resminizin yüklenmesini bekleyiniz. Bu işlem bir kaç saniye sürebilir yeni sayfa açılana kadar beklememiz gerekmekte.
5. Karşımıza fotoğrafımız çıkınca hemen sol alt köşede küçük olarak beliren bu fotoğrafımızın üstünü tıklıyoruz resmimiz ekranda büyük halde gözükecektir. Bu resmin üstünede tekrar tıklıyoruz. Yani resmin üstüne 2 kere tıklıyoruz. Eğer bu işlemi yapmazsak resmimiz gözükmez. ve tıklayarak açtığımız resmin üstünden sağ buton tıklayıp kopyala diyoruz ve forumumuzda mesaj yazdığımız yere fotoğrafı yapıştırıyoruz. Resmimizin altına okulumuzu ilimiizi adımızı veya nickimizi yazarak mesajı foruma gönderiyoruz. Saygılarımla..
Düzenleyen sinanuzun - 22-Aralik-2009 Saat 19:35
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma