Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
Eglence
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Diğer Alanlar | Eglence
Mesaj icon Konu: 2009 Yılı aylıkla Ödüllendirilen Meslektaşlarımız Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1183

Aldigi Alkis: 5456
%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Konu: 2009 Yılı aylıkla Ödüllendirilen Meslektaşlarımız
    Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2009 Saat 15:44

Adana İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Adıyaman İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Afyonkarahisar İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Ağrı İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Aksaray İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Amasya İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Ankara İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Antalya İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesiiçin !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Ardahan İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Artvin İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Aydın İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Balıkesir İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Bartın İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Batman İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Bayburt İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Bilecik İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Bingöl İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Bitlis İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Bolu İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Burdur İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Bursa İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Çanakkale İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Çankırı İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Çorum İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Denizli İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Diyarbakır İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Duzce İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Edirne İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Elazığ İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Erzincan İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Erzurum İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Eskişehir İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Gaziantep İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Giresun İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Gümüşhane İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Hakkari İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Hatay İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Iğdır İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Isparta İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
İstanbul İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
İzmir İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Kahramanmaraş İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Karabük İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Karaman İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Kars İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Kastamonu İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Kayseri İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Kilis İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Kırıkkale İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Kırklareli İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Kırşehir İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Kocaeli İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Konya İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Kütahya İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Malatya İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Manisa İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Mardin İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Mersin İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Muğla İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Muş İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Nevşehir İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Niğde İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Ordu İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Osmaniye İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Rize İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Sakarya İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Samsun İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Şanlıurfa İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Siirt İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Sinop İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Şırnak İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Sivas İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Tekirdağ İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Tokat İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Trabzon İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Tunceli  İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Uşak İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Van İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Yalova İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Yozgat İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Zonguldak İlinde 2009 yılında aylıkla ödüllendirilen personelin listesi için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen

Düzenleyen sinanuzun - 16-Aralik-2009 Saat 15:46
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: ayberk53,
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2009 Saat 15:45

Aylıkla ödüllendirme layık görülen meslektaşlarımı kutlarım. Geçen yıl almak banada nasip oldu. Almayanlar sakın gerçekten 1 aylık maaşla ödüllendirme olduğunu düşünmesin lütfen bu yıl en fazla 100 - 150 tl arasında bir ücrettir galiba. Saygılarımla..

Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: nagihançelik, mehtap4173, nilsin,
bengisu3
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1

Aldigi Alkis: 0
%0
Alıntı bengisu3 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2009 Saat 16:35
bunu ben doğru bulmuyorum.neye göre veriyolarki.eski okulumda müdür sözde sırayla veriyordu .ben 6 yıl çalıştım o okulda ve küçük bir okuldu bana bir türlü sıra gelmedi.haksızlıklar okadar çokki. çoğu müdür (ayrıca birşey yoksa )kendine yakın olan öğretmenlerin isimlerini yazıyo.şimdi bizim okula baktım okuldan çoğu zaman bihaber olan bir arkadaşımız almış.hadi bakalım darısı bizim başımıza..
IP  Tesekkur Et
karakartall
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldigi Alkis: 3
%100
Alıntı karakartall Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2009 Saat 17:31
Yapmış olduğum inceleme sonucunda liyakat sahibi olanlardan ziyade siyaset sahibi olanlar layık görülmüş.
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: ömerer, nergis29, 55ugur,
KADRİYE GÜLTEN
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 2

%0
Alıntı KADRİYE GÜLTEN Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2009 Saat 17:55
evet gerçekten çalışan arkadaşları tebrik ederim.
sevgi emek ister.
IP  Tesekkur Et
mjalp
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 4

%0
Alıntı mjalp Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2009 Saat 19:19
Emek harcayıp çalışan insanlar zaten bunu maaşla ödüllendirme almak için yapmamaktadırlar, onların ödülü öğrencilerinin başarısı olacaktır.
IP  Tesekkur Et
salimsalim
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı salimsalim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2009 Saat 20:08
hak edene helel olsun her(hiç bir) babayiğidin hakkı değil
şöyle değişik illerin listelerine baktım yine malum kişilere verilmiş aynı takdir ve teşekkürlerin verildiği gibi
alanlar değil verenler utansın(ADALATSİZCE)Clap

IP  Tesekkur Et
maviii35
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldigi Alkis: 2
%50
Alıntı maviii35 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2009 Saat 22:04

arkadaşlara katılıyorum..hangi kritere göre veriliyor ben bir türlü anlamadım .bilen varsa bana bir sölesin:)

IP  Tesekkur Et
kayamurat75
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı kayamurat75 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2009 Saat 22:15
anlamadığım siz bu listeyi nereden aldınız :)) daha ödül sahiplerinin bile haberi yok il mem ilçe mem ve mebtede yok. 
IP  Tesekkur Et
smart03
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı smart03 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2009 Saat 23:25
selam.arkadaşlar 4 yıldır ağrı'nın bi ilçesinde ingilizce öğretmeni olarak görev yapıyorum.ve 4 yıldır aylıkla ödüllendirmeyi takip ediyorum.her sene kendi tanıdıklarına veriyorlar.4 yıldır farklı bir ilden gelen öğretmene verildigini görmedim.görememde zaten.150 civarı bi miktar.ama inanın burda konu para değil.haksızlık.göz göre göre haksızlık yapıyorlar...yorum sizin artık..Clap
IP  Tesekkur Et
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 144

Aldigi Alkis: 441
%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2009 Saat 23:31
arkadaşlar öğretmenleri geçtim.. müdür yardımcılarına veriliyor.. ben en çok buna gülüyorum..
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: otpb, metinogretmen,
zafer67
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı zafer67 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Aralik-2009 Saat 00:02

Bunlar neye göre belirleniyor bir bilebilsek Okul Müdürü ile aran iyi olacak Müfettişlere y.......... Milli Eğitimde dostlar Parti İlçe Başkanı adamın ödül seni buluyor.

IP  Tesekkur Et
erdal75
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı erdal75 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Aralik-2009 Saat 10:19
En iyi ödül öğrencimizin başarısı gerisine gerek yok.Ama yapılan yanlışada susmak içimden gelmiyo.
IP  Tesekkur Et
bernagok
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı bernagok Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Aralik-2009 Saat 10:48
ben bakamıyorum neden olabilir. bence hakkıyla alan bütün arkadaşlara helal olsun
IP  Tesekkur Et
bibis
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 3

%0
Alıntı bibis Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Aralik-2009 Saat 11:57
tebrikler ne diyelim.
bibis
IP  Tesekkur Et
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Aralik-2009 Saat 14:15
Sevgili dostlar bu liste ilköğretim genel müdürlüğünün sitesinden alınmıştır yanlış anlaşılmasın : )

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen

ödül kriterleri konusunda bende katılıyorum bence verilecek anlamlı bir ödül olmalı ve sadece hak edene verilmeli.

Düzenleyen sinanuzun - 17-Aralik-2009 Saat 21:03
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: otpb,
ecrin-melike
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldigi Alkis: 1
%50
Alıntı ecrin-melike Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Aralik-2009 Saat 16:27
hocam bu ödüllendirme hangi başarılardan dolayı veriliyor? ve buna kim karar veriyor?
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: otpb,
orhangazi
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 6

%0
Alıntı orhangazi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Aralik-2009 Saat 17:54
istanbul şile de çalışıyorum geçen sene burda müdür yardımcılarına verdiler:))Dead
IP  Tesekkur Et
cebrail
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı cebrail Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Aralik-2009 Saat 19:32
14 yıldır aynı okuldayım.Ne bir teşekkür,ne bir takdir,ne de bir maaşla ödüllendirme aldım.ne biçim yönetim anlayışıdır anlayamadım.
teftiş notlarımda 95-100 arası olmasına rağmen
...AngryAngry
IP  Tesekkur Et
nurten1
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı nurten1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Aralik-2009 Saat 20:19
arkadaşlar ödüllendirme başarılı olandan ziyade( kazara arada bir tepki toplamasın diye belki başarılıya da) siyasi görüş, müdürle aranın iyi olması gibi kriterlere göre veriliyor siz üzmeyin kendinizi. Bizim ödülümüz öğrencilerimizdir. Başarılar
IP  Tesekkur Et
gevrek
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldigi Alkis: 1
%100
Alıntı gevrek Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 00:25

Bu değerlendirmeleri yaparak ödüle layık görülenleri belrleyenler benim hakkımı yemişlerse hakkımı asla helal etmiyorum. Elbette onlarında bende hakkı varsa onlar da bana helal etmesinler. 13 yıllık sınıf öğretmeniyim 5 tane teşekkür belgem var. Haaa sendikalı da değilim. Beni öğrencilerime bakarak değerlendirmelerini de isterim. Ama şimdiye kadar ne takdir ne de bir aylıkla ödül. Bu aylıkla ödül konusunda bilgim var illerde oluşturulan kurulda kimlerin görevlendirildiği ve hangi düşüncelere sahip oldukları ve hangi sendikada oldukları bilinse aklıma gelen şüphelerimin doğru veya yanlış olduğunu da bilirdim. Neyse ödülü alan meslektaşlarımı kutlarım.

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: 55ugur,
emelcelik
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 179

Aldigi Alkis: 296
%100
Alıntı emelcelik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Aralik-2009 Saat 23:02
benim okulumun müdürü de almışş

Düzenleyen emelcelik - 24-Aralik-2009 Saat 15:19
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1077

Aldigi Alkis: 6171
%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Aralik-2009 Saat 23:33

Arkadaşlar kısmetse seneye YILLIKLA ÖDÜLLENDİRME ye talibim..Aylık ödülde neymiş..

Oylarınızı ve onaylarınızı bekliyorum Big%20smile
VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR..!!
IP  Tesekkur Et
maviii35
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldigi Alkis: 2
%50
Alıntı maviii35 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Aralik-2009 Saat 21:45

metin öğretmanim güzel yazmışsınız..ben de ben de talibim yıllıkla ödüllendirmeye:)

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen,
saykober
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı saykober Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Aralik-2009 Saat 17:52
keşke hak eden arkadaşlar alsaydıda mutlu olabilseydik her zaman ki gibi iyi eğitimciye değil iyi reklemcılara ödül verilmiş düzen bu kesinlikle hak ettiklerini düşünmüyorum
IP  Tesekkur Et
animamundi
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı animamundi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Aralik-2009 Saat 19:26
Kıskanmayın ne olur,çalışın sizin de olurWacko
IP  Tesekkur Et
zakyil
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 8

%0
Alıntı zakyil Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2010 Saat 23:07
Bazi seylerin oturmasi zaman aliyor sevgili ogretmen arkadaslar. Zaman ile hak edenlerin odul aldigi bir sistemin oturacagina eminim. Yeter ki bu yonde bir calisma olsun. Sizler gibi ogretmenle roldugu surece de bunu cok uzun surecegini sanmiyorum.

Sevgi ve saygilarimla
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma