Konu: Bizim Hikayemiz Sitemiz Nasıl Doğdu ? (Si Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2008 Saat 13:52
Değerli üyelerimiz Bilişim Hikayeleri adlı sitenin düzenlemiş olduğu bilişim hikayeleri adlı yarışmaya sitemizin doğuş hikayesini ekleyerek bizde katıldık. Amacımız belki bu yarışma sayesinde Daha fazla öğretmen arkadaşımıza çalışmlarımızı ulaştırabilmek için sitemizin adını duyurmaktır. Puanlama usulüne dayanan bu yarışmaya desteklerinizi ve ilginizi bekliyorum.
İşte Hikayemiizn yer aldığı Link ; !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Not: TRT televizyonunun deteklediği bun sitenin yarışmasında oy kullanabilmek için Üye olmanız gerekmektedir.
sinan öğretmenim yazınız çok güzeldi .yorum yazmıştım ama burada da görünce tebrikleri bende tekrar tebrik edip başarılar dilemek istedim. hemşehrimize destek vermek benim için bir gururdur.
Sinan öğretmenim harika bir yazı yazı olmuş. Böylesine güzel bir site hazrladığınız ve değerli çalışmalarınzı bizlerle paylaşma nezaketinde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim.
Sevgili arkadaşlar eğer azda olsa bir nebze katkımız dokunuyorsa ne mutlu bizlere. Şuanda bu mesajı sizlere Aksaray Hizmetiçi Eğitim Merkezinden yazıyorum. Burda olmamın nedeni çizgi filmlerimizi hazırlamış olduğumuz Adobe yazılımı olan Flash programını daha etkili kullanma yollarını arttırmaktır. Şuanda üzerinde çalışmaya başladığım yeni bir proje var. İnşallah bu projeyide sizlere tanıtacağım. Saygılarımla...
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
SAYIN SİNAN HOCAM,,
BUGÜN TRT TLTVİZYONUNDA SİZİ VE HABERİNİZİ GÖRDÜM. SİZİN ADINIZA SEVİNDİM. SİZİN EMEKLERİNİZİN TAKDİR EDİLMESİ GÜZEL.
ÜLKEMİZDE ÇALIŞANLA ÇALIŞMAYANIN , EMEKÇİYLE BELEŞÇİNİN YERLERİNİN HAKÇA BELİRLENMEDİĞİNİ DÜŞÜNEN BİR İNSAN OLARAK SİZİN GİBİ GERÇEK BİR EMEKÇİNİN ÇALIŞMALARININ GÖRÜLMESİ ÇOK GÜZEL. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM SAYGILARIMLA...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma