Konu: orijinal materyal hazyrlamam gerek Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2007 Saat 17:38
merhaba synyf ö?retmenli?i 3. synyf ö?rencisiyim.de?erli deneyimli hocalarymdan orijinal okuma yazma materyali hazyrlama hakkynda yardym istiyorum.okumayy yazmayy en iyi ?ekilde nasyl ö?retebilece?im içerikli.en basit dü?üncelerinizi dahi dikkate alaca?ym yardymcy olursanyz sevinirim
Hocam ben hazyrladym.Hazyrlamasy çok zor de?il.Tuhafiyeden cyrt almak gerekiyor.2tane de renkli karton gerekiyor.Bir karton zemin için,di?eri heceleri yazmak için.Cyrty da hecelerin ve harflerin arkasyna uhuyla yapy?tyrabilirsiniz.Saygylarymla
ya bende 3. synyf ö?rtdeyimde bizim hocamyzda materyal istiyo ama kolay bi?eyler istemio mesela ysykly türkiye haritasy gibi seyler bende bi türlü ne yapaca?yma karar veremedim. tarantularan hocamyz örnek vermi?ti köpük üzerine türkiye haritasyny cykaracaksyn kongrenin yapyldygy illerin altyna kyrmyzy ysyk döseyeceksin fi?e taktygynda o ysyklar yancak cocugun dikkatini cekecek demi?ti belki yardymcy olur sana..
BiR DüSünCE ÇoGu ZaMan BiR AtEsTeN DaHa FaZLa ILeRiYi IsitaBiLiR..
begüm hocam materyalinizi çok be?endim ben de synyf ö?retmenli?i 3.synyf ö?rencisiyim.benim de materyal yapmam gerekiyor sizinkini yapmayy dü?ünüyorum eme?inize sa?lyk ALLAH yardymcynyz olsun
bende 3 sınıf ögrencisiyim hocamız ilk okuma yazma dersinden ödev verecek ve seçimi bize bıraktı sizce konu mu anlatımı daha kolay olur yoksa etkinlik mi oluşturmak eger konu anlatımını alırsam hocanın verdigi bi harfi anlatıcam etkinlik alırsam 4 tane etkilik örnegi yazmam gerekiyo etkinlik alırsam neler yapabilrim yada konu anlatırken nasıl anlatıcam sayın hocalarım yardımcı olursanız sevinirm
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma