Konu: "a" sesi çizgi filmi Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2008 Saat 16:00
Değerli üyelerimiz paylaşılmayan hiç bir kaynağın anlamlı ve kalıcı olmadığını düşündüğüm için uzun zamandan beri destek bulamadığım ve bu yüzden yayınlayamadığım çizgi filmleri yayınlamaya karar verdim. Ama şu son 3 yıllık süre içerisinde şunu gördüm ki bazen üretmek yetmiyor. 16 Ekim 2008 tarihinde !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen sitemizin kuruluşunun 3. yılını geride bırakmış olacağız. Geride bıraktığımız bu süre içerisinde bu siteden ne kadar para kazandığımızı merak eden arkadaşlarımız oldu. Oysa sitemizin yazılımından host ve domain ödemelerinin tümünü şahsım kendi maaşımdan karşılıyorum. Bunu söyleme gerksinimi duyuyorum çünkü herşeyin para olmadığını düşünüyorum. Tıpkı sizin gibi aldığı maaşını öğrencilerine ve eğitime harcayan bir öğretmenim bende.
Çizgi filmleri neden bu güne kadar yayınlamayamadım ?
Bu güne kadar yayınlayamadım çünkü öncelikle bu çalışmanın şahsıma ait bir ISBN numarası ile kayıt altına alınmasını istedim ama olmadı. Türkiye'de bazen birşeyi yapmak sonlardırmak o kadar zor oluyor ki anlatamam. ISBN konusunda başvurumuzu bile yapamadık. Nedenlerini uzun uzun yazmayacağım.
Mutlaka bir yerlerde üretmenin ortaya bir ürün koymanın değerini bilen bize uzaklardan ulaşacak, manevi ve maddi anlamda yardımlarını esirgemeyecek üst düzey eğitimcilerin olduğunu düşündük hep. Oysa herkes çalışma için sadece teşekkür etti. Üst düzey yöneticilerimiz çalışmamızı ya duymadılar yada inceleyelim deyip unuttular. Ben bu durağanlığa inat şimdi bu çalışmayı tüm öğretmen arkadaşlarımla paylaşmaya karar verdim.
Sitemiz üzerinden yayınlamaya çalışacağım "Çizgi filmlerle okuma yazma öğretimi" projemin çizgi filmlerinin her birinin bedeli sınıfınızdaki öğrencilerinizin size ve hayata saçtığı gülücüklerle ödenecektir. Umarım küçük odamda gecelerce uğraş verip kendi çizdiğim, kendim seslendirdiğim çalışmalarım işinize yarar.
Sitemizde gönüllü olarak çalışan moderatörlerime teşekkürlerimi sunarım.
Sağlıcakla ve sevgiyle kalın.
İşte İlk çizgi film "a" sesi
Aşağıdaki sayfayı açıp çıkan sayfadan "a" sesi çizgi filmini tıklayın. En alttaki açıklam yazan yeri her girdiğinizde okumayı unutmayın lütfen.
Geçen sene 1.sınıfları okutuyordum.Çalışmalarınızdan oldukça faydalandım.Bu sene 1.sınıf okutan arkadaşlarıma da tavsiye ettim.Emekleriniz için teşekkürler...
çizgi filmler için teşekkür ederiz.ellerinize sağlık.özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum.kullandığımız bir yayının çizgi filmlerini seyrettiyorum çocuklara. ama sizin çizgi filmleriniz daha çok hoşlarına gidiyor.ısrarla açın diyorlar..paylaşmak istedim...
hocam çalışmanız için gerçekten çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık.Ancak değinmeden geçemeyeceğim seslendirmeler çok hızlı olmuş öğrencilerin anlamada güçlük çektiği kanısındayım.emeğinize sağlık hocam...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma