Bugün okulda okuma yazma öğrenenlerle şiir okuma çalışması yaptık Türkçe ders kitabından . Vücudumuz şiirini okudular.Seviyesi düşük olan öğrencilerle de e sesinden başlayarak iki kısa metin verdim. Çocuklar tabi okudular kolay ses oldukları için ve kendilerine güvenleri geldi. Böyle böyle gitgide zora doğru ilerleme kaydedilecek umarım. Matematikten toplama ile ilgili problemler yapıyorum. Hergün iki tane kısa cümlelerle problem yazıp çözüyoruz, hoşlarına gidiyor. Arada da ritmik saymaları tekrar ediyoruz. Bulmaca , bilmece gibi değişik etkinlikler de yapıyoruz. Biraz yorucu oluyor ama , okumaya geçemeyenler okuyunca bu yorgunluğumu atacağıma inanıyorum. Bu arada iki tane ümitsiz vaka var ve hiç ilerleme kaydedemiyorum, ne yapacağımı da bilemiyorum. Çok isteksiz ve ilgisizler.Veli de okula gelmiyor. Bütün öğretmenlerime kolay gelsin diyorum...
Beril kardeş bende de ümitsiz vaka var ve Rehberlik Araştırmaya göndermeyi düşünüyorum.Aile ilgisiz.Zaten iki yıllık.Bir daha bırakmak istemiyorum.Sadece okuyup yazsa başka hiçbirşey istemeyeceğim.Çünkü kapasitesi o kadar diyeceğim.Hepimize kolay gelsin.
3 tane de bende var okuyamayan ama 2 tanesine tekrar baştan başlayarak okuma çalışmasıyaptırıyorum onlar geçecek gibi ama 1 tanesi ümitsiz ram a göndereceğim randevu aldık hayırlısı bakalım.
benim 18 öğrencimden sadece 2si okumaya çıkamadı onlada ram lık diğerlerinded şimdilik bol bol dikte çelışmaları yaptırıyorum bundan sonraki zamanda da her hafta 1yada 2 tekerleme yada şiir ezberleterek okumalarınadada katkı yapmayı düşünüyorum her geçen gün daha hızla ilerliyolar şimdilik sorun yaşamıyoruz ama çocuklarada inanılmaz yarış var bu biraz korkutuyo sınıfımda özellike hayat bilgisi derslerinde hep oyun ve somut kullanarak işlemeye özen gösteriyorum buda etkili oluyor katılım % 100. matematikte hızlı gitmiyorum saydırmalar üzerinde çok durdum bu hafta çıkarmaya geçicem sonrası gelicek inşallah maraton son sürat devam ediyo herkese kolay gelsinnn....
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma