valla emel hanım çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum... inanın bir kuru teşekkür edebiliyorum, bunun da sizin emeğinize çok az olduğunu düşnüyorum. siz her övgüye layık bir insansınız tabi sinan abide öyle. saygılar sadece bizde değil bizim çocuklarda da emeğiniz var. sağolun varolun.
GÜZEL GÖREN, GÜZEL DÜŞÜNÜR;
GÜZEL DÜŞÜNEN,HAYATINDAN LEZZET ALIR.
valla emel hanım çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum... inanın bir kuru teşekkür edebiliyorum, bunun da sizin emeğinize çok az olduğunu düşnüyorum. siz her övgüye layık bir insansınız tabi sinan abide öyle. saygılar sadece bizde değil bizim çocuklarda da emeğiniz var. sağolun varolun.
Güzel sözleriniz için çok teşekürler hocam...Bizim için önemli olan paylaşmaktır.Biraz olsun size faydamız oluyorsa ne mutlu bize...
çok teşekkürler emel hocam iyi ki bu forum sitesi var iyi ki sizlerde bu sitedesiniz kimbilir bel ki bir gün siteye üye öğretmen arkadaşlarla ve sizlerle bir yerdebuluşup yüzyüze sohbet etme imkanımız da olur ellerinize sağlık
[BEN BU SİTEYE YENİ KAYIT OLDUM BANA BU SİTE TAKILDIĞIM DERSLERDE YARDIMCI OLURMU ACABA....ASLIN DA ARADIKLARIMI BULAMADIM MATEMETİKDERSİNE GİREMİYRUM..........
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma