Sitenin Adresi : !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen Doküman Adresi : !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen (günlük planları takip edebilirsiniz)
Sitenin Adresi : !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen Doküman Adresi : !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen /bilmece/bilmece.htm (Bilmeceler)
" !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen " adresinde çok güzel bir ilkokuma yazma öğretim programı var.İndirip bir bakın isterseniz.Ben hemen alıp kullanmaya başladım.Çocuklar için çok eğlenceli .
Herkese merhaba . Daha önce !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen web sitesindeki öğretim programından bahsetmiştim.Bu program için kurulumda sınırlama getirmişler arkadaşlar .Ben sınıfımda evinde bilgisayarı olan 5 öğrencime de bu programı kurmak istedim ama, bu, cd yi izinsiz çoğaltmak anlamına gelirmiş .Programı kurmak istediğiniz her bilgisayar için ayrı devam kodu gerekiyor ve bunun için de yetkili birilerine ulaşıp kodu almanız gerekiyor.Bilmenizin yararlı olacağını düşündüm de...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma