Geçen hafta sesleri bitirmi?tik. 3 ö?rencim dy?ynda 16 ö?rencim okumaya geçti. bu 16 ki?inin 3 ünde diktede de küçük problemler var. Hayat bilgisi derslerinde kitaptaki yazylary okuyup cevaplayabiliyorlar. Bugün H.Bilgisinden 1. temanyn de?erlendirme sorularyny çözdük.
Matematikten dün onluk birlik kavramy ve toplama i?leminde yer de?i?tirme i?lemi ile ilgii sunu izletmi?tim. Bugünkü dersimizde de onlarla ilgili kitaptan aly?tyrmalar çözdüm.Ev ödevi olarakta
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için
GİRİŞ Yapın yada
ÜYE OLUNUZ.Lütfen çaly?masyny verdim.
Türkçe dersinde Küçük kyz ady bir metini dikte çaly?masy yaptyrdym. 5 cümle yazdyk. Yazmadan önce motive edince yazylary daha derli toplu oluyor. Yarynda kalanyny yazacaktyk ama kar tatili ilan edildi.
Di?er türkçe dersimizde okuma çaly?masy yaptyrdym. O esnada bende geri kalan ö?rencime okuma çaly?masy yaptyrdym. Tüm sesleri tanyyor ama heceleri birle?tirirken ilk okudu?u heceyi unutuyor.
Müzik dersimizde bir performans görevi yaptyrdym.
GİRİŞ Yapın yada
ÜYE OLUNUZ.Lütfen
GİRİŞ Yapın yada
ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Getirdikleri ?i?elerin içlerine fyndyk nohut, ta? koydular.Sonra eli?i ka?ydy ile ?i?eleri sardylar. üzerine muzik aletinin adyny yazdylar. Bazylary benim adymy yazdy:) Biraz gürültülü bir ders oldu ama çocuklaryn ho?una gidiyor bu tür çaly?malar. Keselim yapy?tyrylam diyince dayanamyyorlar.
Ayryca yeni yyl adly parçayy ö?rencilere verdim evde okumalary için.
Son dersimizde 2. synyf ö?retmenimizi ça?yryp ö?rencilerimi okutmasyny istedim. Güzel okuyanlara kurdele takyyoruz. Bazylary üzülüyor göz ya?lary ama hedefe ula?mak için daha gayretli olacaklaryna inanyyorum.