Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
Bizden Haberler
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Diğer Alanlar | Bizden Haberler
Mesaj icon Konu: Moderatörümüzün Okuluna Yardymda bulunuldu. Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1183

Aldigi Alkis: 5456
%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Konu: Moderatörümüzün Okuluna Yardymda bulunuldu.
    Gönderim Zamanı: 30-Aralik-2008 Saat 22:12
Sevgili moderatörümüz Mehmet AYDEMYR'in okuluna be?köy sitesi tarafyndan yardymseverler tarafyndan yardymda bulunuldu.

E?itime yardymda bulunmaya çaly?an Mehmet hocamyzyn sitesini !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Y?te Haberin detayy ve foto?raflar.

Ystanbul Be?köy derne?i (Bes?der ) tarafyndan toplanan yardymlar Adnan kahveci Ylkö?renim okulunda yapylan törenle ö?rencilere da?ytyldy.

Ystanbul Be?köy Derne?inin Ba?ta sayyn ba?kan Hayrettin Yazycy , 2. ba?kan Hasan bulut Mali Sekreter Mehmet Ersoy ve di?er yönetim Kurulu Üyelerinin özel gayretleri sonucunda Türkiye ve Türkiye dy?ynda bulunan yardym sever be?köylü hem?erilerimizden topladyklary ; e?itim için araç gereç ve giyim  e?yalaryny Be?köy Adnan Kahveci Ylkö?retim Okulu Ö?retmen ve ö?rencilere, Büyükdo?anly ve Da?ardy Ylkokul Ö?retmen ve Ö?rencilere  da?ytym töreni düzenlenmi?tir.

Törene Köprüba?y kaymakamy sayyn  Mehmet Yüzer’in , Ystanbul Be?köy derne?i Ba?kany sayyn Hayrettin Yazycy , 2. ba?kan Hasan bulut , Mali Sekreter Mehmet Ersoy , yönetim Kurulu üyesi Fatih Aydyn , Adnan kahveci Ylkö?retim okul Müdürü sayyn Mehmet Ali Yyldyz  Ö?retme  ve Be?köy halkynyn katylymy ile gerçekle?ti.

Ö?rencilerin heyecany ve sevinci görülmeye de?erdi. Ö?retmenlerimizde bu mutlu günü hem ö?rencilerimizle hem de  Be?köy halky ile bütünle?erek yalnyz olmadyklaryny görüyor olmanyn  heyecany ve kararlyly?y vardy.

Düzenleyen sinanuzun - 30-Aralik-2008 Saat 22:14
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: mehmetaydemirim,
emelgenc61
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1489

Aldigi Alkis: 2691
%100
Alıntı emelgenc61 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Aralik-2008 Saat 22:24
Ne güzel bir olay...Yardymda bulunanlara gönülden tebrikler...Allah böyle yardymsever insanlary ba?ymyzdan eksik etmesin...
Paylaşmanın asaletini,bencilliğin çirkinliğine değişmem....
IP  Tesekkur Et
mehmetaydemirim
Moderatör
Moderatör
Simge
MEHMET AYDEMYR

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1009

Aldigi Alkis: 755
%74
Alıntı mehmetaydemirim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Aralik-2008 Saat 22:30
SYNAN BU KARELERY YAYINLADI?IN YÇYN ÇOK TE?EKKÜR EDERYM.UMARIM BÖYLE YARDIMSEVERLERYN SAYILARI GÜN GEÇTYKÇE ARTAR.bU YARDIMSEVERLER bE?KÖY YARDIMLA?MA DERNE?Y OLARAK K.BA?INDAKY DY?ER OKULLAR DA?ARDI Y.Ö.O VE aDNAN kAHVECY iLKÖ?RETYM OKULUNADA ÇOK SAYIDA YARDIMDA BULUNMU?LARDIR.

TEKRAR TE?EKKÜR EDERYM
IP  Tesekkur Et
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1183

Aldigi Alkis: 5456
%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Aralik-2008 Saat 22:46

E?itime küçük bir nebze bile yardym eden herkes bizim için yakut de?erinde tabiyki böyle güzel bir haberi yayynlayacaktym. Yardym eden ,  yardyymda eme?i geçen herkese ?ahsym ve sitemiz adyna te?ekkürlerimi sunarym.

Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma