Sevgili arkadaşlar bir çok arkadaşımız çalışmaları değiştirememekten dert yanıyor. Değerli arkadaşlar bu çalışmalar hazırlanan program nedeniyle word'e atılırken resim formatında word dosyası oluyor. Yani size ulaştırmak için çalışamları hazırladıktan sonra word belgesi olması için baya uğraşıyorum. Size bu çalışmları ilk haliyle atsam bununla uğraşamazsınız. Çalışmaları değiştirmek yerine sizde yeni çalışmalar hazırlayabilirsiniz. Bunun için hazır bir şablon var zaten siz sadece yazacaksınız. işte bu şablonu
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için
GİRİŞ Yapın yada
ÜYE OLUNUZ.Lütfen buradan indirin istediğiniz çalışmayı hazırlayın, bizimle paylaşın.
Birde bazı arkadaşlar "hocam çalışmaların altında site adresi ve mail adresiniz yazıyor kaldıramıyoruz diyorlar." Ben bu bilgileri bilerek koyuyorum. Nedeni hazırlanan çalışmaların başkalarına mal edilip başka sitelerde yayınlanmasını önlemek. Bunları ne yazık ki daha önce yaşadık. Belki bu bilgi çalışma hazırlayan tarafından verilmez ama ben samimiyetinize ve güzel duygularınıza güvenerek şu bilgiyi vermek istiyorum; Bu çalışmaların altındaki yazıyı görünmez hale getirmek için. Metin kutusunu seçin yazıların üstüne gelin üstünü kapatacak şekilde üzerlerinden geçin daha sonrada çizgi kaldır seçeneğinde metin kutusu çizgisini kaldırın. Orası bembeyaz gözükecek yani sanki yazı yokmuş gibi olacaktır.
Ama adreslerin burada yer alması paylaşımın daha da fazla artması anlamına gelir. Böylece ilerleyen senelerde öğretmen arkadaşlarımızın bu siteden faylanması sağlanır. En azından sizden ricam çalışmaları yazdırırken böyle yazdırın ama yazdırdıktan sonra metin kutusunu oradan kaldırın ki çalışmaların nereden alındığı görünsün. Çünkü böyle dosyalar elden ele dolaşır, paylaşım daha da çok artar. Saygılarımla
Düzenleyen sinanuzun - 03-Kasim-2006 Saat 11:08