z sesindeyim.arkadaşlar tavsiyem kolay harflerin üzerinde fazla durmayın s,ş,z,ö,ü...gibi..kolay geliyor çocuklara hem söylemesi hemde okuması.. günden fazla durmuyorum.dikte ve okumalrımda olmazsa olmaz tabi...çocuklar hergün daha iyi oluyor çok şükürr...
bu gün hayat bilgisinde ''yemek çatalı ve parmaklar'' konusunu işledik. Matematikde bir toplananı verilmeyen toplama işlemleri ile örnekler yaptık. Türkçede metin yazma ve okuma çalışması ile dikte çalışması yaptık.
ğ sesini verim.öğrencilerim mantıgı kavradıgından ve okuma olayını çogunluk olarak çözdükleri içi her gün bir ses veriyorum.perşembe itibariyle harflerim bitiyor.13 öğrencime kurdlesini takmıştım geen hafta. 15 öğrencime de cuma günü takmayı düşnüyorum.diğerlerine de bayramdan sonra takmayı düşünüyorum.şu an itibariyle bazen takılıyolar.ama 6 tane öğrencim var onlara ne yapsam olmuyor.ama bayram sonrası ve ikinci dönemin başından itaberen onlara da ayrınçalışmalar yaparak ve özel ilgiyle başarırım herhalde.hepinize kolay gelsin...
ya arkadaşlar ben yaklaşık 5 gündür y sesindeyim çocuklar bi türlü alamadılar harfi ve diğer harfleri unutmaya başladılar.sizce yapabileceğim ne var?tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
bugün ğ yi verdim okuduk yazdık 3 kişi dışında diğerleri okumayı söktüler onlarla artık okuma hızını geliştirici çalışmalar yapmaya düşünüyorum masal ve hikaye kitapları veriyorum şu an okuyorlar ama anlamlı okuma bence pek değil okuduğunu anlatabildiği zaman tam anlamda okuma denebilir matematikte örüntülerdeyiz yarıntoplamaya geçiyorum catsss o6arkadaşa şunu söyleyebilirimaynı harfte çok fazla durmak yerine geç başka harfe cümle, metin yazarken zaten önceki harfler tekrar edilecek ve pekiştirilecek
selam arkadaşlar.. benim sınıfımda 32 öğrenci var. bunların 27 si okumaya gecti. 3 tanesi de sanırım önümüzdeki hafta okumaya gecer. 2 öğrencime de sene sonuna kadar mühlet verdim. sistem çok çok basit. adı üstünde ses birleştirme medotu. bunu uygulayacaksınız. birde s.uzun beyin harf genel tekrar çalışmaları var mükemmel. olayı çözdüren. onları kullanın. bugün 24 öğrencimin kurdalesini taktım. müthiş bir duygu. hafta bitimine kadar bu oran 30 olur.salim türköz kocatepe ilköğretim okulu bolvadin/afyonkarahisar
Değerli arkadaşlar, Burak arkadaş hatırlatmışken, performans ödevi ve proje çalışması olarak hangi çalışmaları yaptınız. Yaptığımız çalışmalar varsa birbirimizle paylaşırsak iyi olur. Herkese selamlar.
"Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...
Bilmez ki sorsun, bilse sorardı."
Matematik dersinde performans ödevi olarak 3 adet örüntüyü bir kartona yapmaları (1 hafta) ve proje çalışması olarak seçtikleri bir sayı kadar karton üzerine buldukları yaprak,makarna vb. yapıştırmaları.
Hayat Bilgisinden de Türk bayrağı resimleri bularak karton üzerine yada kendi çizimlerini boyamalarını verdim.
arkadaşlar ben de ppp sesini verdim 18 tamam ama 5i var ki ömrümü alacaklar faydalı olurmu bilmem ama işte size performans ödev örnekleri Sinan hocamın hazırladıkları kadar olmasa da umarım faydalı olur. Hepinize kolay gelsin.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma