Selam ben yeni üyeyim. Bu siteyi zümrem sayesinde biraz geç keşfettim ama neyse yinede burda olmak güzel.Bizde sesler dün bitti.Darısı bitirmeyenlerin başına...Herkese kolay gelsin
Ş sesi ile ilgili kelime çalışması yaptık.Haftada iki ses veriyordum.1.Dönem seslerin bitmesi için haftada üç ses vermeyi düşünüyorum.Tabii kavrarlarsa.(İnşallah iyi gider)
Arkadaşlar merhabalar ben yeni üyeyim yeni keşfettim bu siteyi de bakıyom herkes çok iii durumda sesler bitmiş ya da ş-z yani çok ilerde ben daha yarın y sesini verecem . Ne yapmam gerek bi fikir verseniz sevinirim.Bi de bu performan s proje ödevleri hakkında hiç bi bilgim yok biraz bahsetseniz çok sevinirim şimdidien teşekkürler
Zana21 öğretmenim hiç acele etme bu sistemde bütün öğrenciler ergeç okuma yazmaya geçiyor performans ödev örnekleri forumda pazartesi günlü sayfada bulabilirsin. Ben buğün hhhhhhhh sesini verdim artık okur yazarlarım ben söylemeden yeni kelime ve cümleler yapıyorlar. Ancak 10 kişi ile 2. dönem çok uğraşacak gibiyim hepinize kolay gelsin .Çalışmalarım için teşekkür gönderen bütün arkadaşlar sağolun .Unutmayın ki bilgi paylaşıldıkça değer kazanır.
Gelecek bizim ellerimizde şikayet ettiklerimiz gibi eğitmeyelim.Sonra şikayet edilenler bizler oluruz.Çiçeklerimizi soldurmayalım.
Kirkil Hocam, Niğde de hangi okulda görev yapıyorsunuz? Ben Niğde Üniversitesinde okudum. Merkezde Selçuk İ.Ö, Hazım Tepeyran İ.ö, 75. yıl İ.ö, Cumhuriyet İ.Ö okulları vardı hatırlayabildiğim kadarıyla.Performans ödevleri için tekrar teşekkkürler.
"Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...
Bilmez ki sorsun, bilse sorardı."
Kirkil hocam çok teşekkürler rahatladım biraz inşallah öyle olur bi türlü hızlanamıyom tek sorunum o sesler 2. döneme devredecek öyle görünüyor bitmeyecek sesler bilemiyom
Zana21 seslerin bitmesi önemli değil önemli olan öğrencilerin verdiğin sesleri birleştirip okuyup yazabiliyorlar mı? Buraya kadar verdiğin sesleri kavrayan çocuğa W versen yine okur. Üzülme bol bol tekrar yap evlere fotokopi ver velilerle iyi ilişkiler kur çocukları sev. Göreceksin hepsi bir çiçek gibi açılacaklar ve senin yüzünü güldürecekler. Unutma ki verdiğin sesleri sürekli kullanıyorsun zaten unuturlar diye korkma fiş döneminde olsa çocuk fişi ezberlediği için çabuk unutuyordu ama bu yöntemde çocuk sesi aldı ve birleştirdi mi hiç korkma asla unutmuyor. Kolay gelsin
Gelecek bizim ellerimizde şikayet ettiklerimiz gibi eğitmeyelim.Sonra şikayet edilenler bizler oluruz.Çiçeklerimizi soldurmayalım.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma