İndirme Adresi-1:
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
İndirme Adresi-2:
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Karınca NEDİR? Neler Yapar?
1- Karınca İlköğretim öğretmenleri için hazırlanmış yeni sisteme uygun 1-8.sınıf DEĞERLENDİRME PROGRAMIDIR.
2- E-okuldan aldığınız listeyi programa tek tuşla aktarabilme, veya tek tek girme.
3- Branş öğretmeni veya sınıf öğretmeni fark etmez istediğiniz kadar sınıfı girebilir, istediğiniz kadar değerlendirme yapabilirsiniz. Bu yüzlerce değerlendirme kayıt altına alınacaktır. İstediğiniz zaman tekrar ulaşabileceksiniz.
4- Raporlarınız isteğinize göre Excel , Word , PDF , HTML , BMP Formatlarına dönüştürebilirsiniz. Bu şekilde kaydettiğiniz dosyayı flaş diskinize yükleyip başka yerde yazdırabilir, değişiklik, ve düzenleme yapabilirsiniz.
5- Neden böyle bir programa ihtiyaç duyuldu? Bildiğiniz gibi değerlendirme programları Excel ile hazırlanmış ve şu anda piyasada bol miktarda mevcuttur. Excel formülleri ve sayfa yapıları kolay şekilde bozulduğu için, ve sınıf mevcutları kalabalık olanlar zorlandığı için böyle bir programa ihtiyaç duyulmuştur.
6- Her yıl yeniden aynı öğrenci bilgilerini tekrar tekrar girmesinin önüne geçilmiştir. Sadece tek bir komutla sınıf değişikliği yeterli olacaktır.
Karıncaya Nasıl Sahip Olacaksınız?
1- Karınca-1 İlköğretim Değerlendirme Programını inceleyiniz.
2- Sadece öğrenci girişi yapılamamaktadır. İnceleme yapabilmeniz için 1A sınıfı yüklüdür. Bunun için yardım bölümünden değerlendirmenin nasıl yapılacağına bakınız. (Yeni Giriş, Not Girişi, yapılıp Rapor alabilirsiniz.)
3- Demo yazan yer veya yardım menüsünde iletişim kısmından nasıl sahip olacağınızı öğrenebilirsiniz.