Hepsi birbirinden güzel çalışmalarınızı bizimle paylaştığınız için adminim teşekkür ediyor her zaman yanında olduğumuzu desteklediğimizi bilmeni isterim....
sinan hocam çok teşekkür ediyorum çalışmalarınız için. öğretmenlikte 2. yılımdayım. 1-2-3 birleştirilmiş sınıf okutuyorum. elimde çeşitli materyal etkinlik örnekleri var. bunları sitenizi ziyaret eden diğer arkadaşlarla paylaşmak istiyorum. (msn adresinize göndermiştim ama yoğunluktan cevap yazamadınız sanırım) ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum bu belgeleri. yardım ederseniz sevinirim iyi günler.
Arkadaşlar ben 18 yılllık öğretmenim.Okuma ve yazmada paniğe kapılmayın.Hiç okumaz dediğiniz öğrenci birden okumaya başlar.Klavuz kitaplardaki çalışmaları takip ediniz.Çok ödev vermeyin yazıları bozulur.Velilere yöntemi anlatınız.Benim 43 öğrencim var .K sesini verdim.33 tanesi sezdi.Aralık ayının ortalarında diğer harfler tamamlanmasa bile çoçuklar okumayı söküyorlar.Herkese başarılar.İyiki ses temelli öğretim başladı,
hocam çalışmalarınız için çok teşekkür ederim,bu çalışmalarınızdan hem yüksek lisans çalışmalarımda hem de bu sene 1. sınıfımı okuturken yararlanıyorum, emeğinize sağlık...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma