Daha fazlası için lütfen !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen ana sayfasının , çalışma kağıtları bölümünü gezin ve lütfen site hakkındaki düşüncelerini ziyaretçi defterime yazın. saygılarımla...
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
sinan hocam sizden bir ricam olacak bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz. etüt planı yapmak gerekir mi? yapacaksak nasıl bulabilirim. şimdiden teşekkürler.
BYLGY PAYLA?ILDIKÇA ARTAR.GERÇEKTEN HER?EY YÇYN TE?EKKÜR EDERYM.BEN KÖY OKULUNDA BYR Ö?RETMENYM GEÇENLERDE MERKEZ OKULDA BYR SEMYNER VARDI KATILMAK DURUMUNDA KALDIK.MERKEZE UZAK OLDU?UMUZ YÇYNDE Ö?RETMEN ARKADA?LARI FAZLA TANIMIYORUZ.MAKSAT MUHABBET OLSUN DYYE YANIMDAKY ARKADA?A HOCAM KAÇINCI SINIFLARI OKUTUYORSUNUZ DEDYM.VE ALDI?IM CEVAP BENY ?OK ETTY.VE BYR KEZ DAHA SYZYN VE SYZYN GYBY PAYLA?IMI SEVEN YNSANLARIN KIYMETYNY ANLADIM.BU ARADA SORU SORDU?UM HOCAMIN CEVABI AYNEN ?ÖYLEYDY;HERKESYN TECRÜBESY FARKLIDIR, HERKESE BÖYLE SORU SORULMAZ,SENYN SINIFININ SEVYYESYNY SYZ BYLYRSYNYZ BENYM SINIFIMIN SEVYYESYNY BEN BYLYRYM.BÖYLE SORULAR SORULMAMALI VS.. VS... ZATEN SONRASINI ?OKTAN DUYAMADIMDA.NEYSEKY SYZYN GYBY YNSANLARIN HALA DAHA VAR OLDU?UNU BYLMEK ÇOK GÜZEL TEKRAR HER ?EY YÇYN TE?EKKÜR EDERYM.
Daha fazlası için lütfen !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen ana sayfasının , çalışma kağıtları bölümünü gezin ve lütfen site hakkındaki düşüncelerini ziyaretçi defterime yazın. saygılarımla...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma