Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
İlginç Ama Etkili Ders Etkinlikleri
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Dersle İlgili | İlginç Ama Etkili Ders Etkinlikleri
Mesaj icon Konu: okuma yazma öğretimi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
61abdul
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1

Aldigi Alkis: 0
%0
Alıntı 61abdul Cevaplabullet Konu: okuma yazma öğretimi
    Gönderim Zamanı: 05-Kasim-2008 Saat 22:23
iyi akşamlar.hocam ilk defa 1. sınıf okutuyorum.açık haeclerde zorlanıyorum.öğrencilere açık hecelerin daha iyi kavratılması için ne tür bir çalışma veya etkinlikler yapmalıyım.ilk verdiğim harften ilk gün hece ve kelime çalışması yapıyorum.defterlerine yazdırıyorum.okutuyorum.cümle çalışmasını ne zaman yapmalıyım yani yeni bir harfin öğretiminden sonra nasıl bir yol izlemeliyim.yardımlarınızı bekliyorum.iyi çalışmalar.
IP  Tesekkur Et
ilkerkaya
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1

Aldigi Alkis: 1
%100
Alıntı ilkerkaya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Aralik-2008 Saat 22:10
HOCAM YYY AKSAMLAR ACIK HECELERY VERYRKEN DYREKT OLARAK VERMEYE KALKMAYIN MESELA DYREK TE VERSENYZ TI E DYYE OKUYACAKLARDIR. VE COCUKLAR KISA SUREDE UNUTACAKLARDIR. ORNEGYN TUM ACIK HECELER YCYN SU SEKYLDE UYGULAMA YAPABYLYRSYNYZ.. E VE L SESY BYRLE?YRSE ELYAZARIZ.. EL KELYMESYNE E YY EKLERSEK ELEYAZARIZ..DAHA SONRA ELEYY BYR KAGIDA HERKESYN GORECEGY SEKYLDE YAZIN ARDINDAN E VE LE SEKLYNDE OLMAK UZERE KAGIDI COCUKLARIN ONUDE  KESYN...KESMEDEN ONCE NE YAZDIGINI UNUTMAMALARINA DYKKAT EDYN.. PARCALAR BYRLESTYGYNDE NE YAZDIGINI SORUN VE PARCALARI E LE SEKLYNDE ONCE SYZ OKUYUN SONRA COCUKLARA OKUTUN... EN SONDA LE HECESYNY VERYN VE SECTYGYNYZ BYR OGRENCYNYYZYN ONLUGUNE BU HECEYY YAZIP Y?NEYLE VEYA BASKA BY SEKYLDE TUTTURUN ARKADASLARI ONU CAGIRIRKEN ONUNDE YAZAN HECEYY OKUYARAK CAGIRISNLAR...
Ylker KAYA
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: demircan,
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma