Sitenize yeni üye oldum.Tebrik ediyorum.Bizlere çok yardımcısınız .Hele genç arkadaşlara çok yardımcı oluyorsunuz.Ben 20 yıllık öğretmenim.1. sınıf okutuyorum.Hepimize kolaylıklar diliyorum.
sinan hocam gerçekten emeğinize sağlık diyorm...ben daha 2 ay 18 günlük bir öğretmenim....tüm paylaşımlardan ve yorumlardan o kadar yararlanıyorm ki size ve paylasımda bulunan tüm arkadaslara teşekkürler....
ÜNİ. ÖĞRENCİLERİ; oyun hazırlamada "niyazi tan ilkokuma yazma öğretiminde oyunlar" kitabında materyallerin nasıl hazırlanacağını ve oyunların nasıl uygulanacağını kolayca öğrenebilirsiniz. buradaki oyunları diğer derslere de uyarlayabilirsiniz...
mrb herkese. bende marmara üni. sınıf öğretmenliği öğrencisiyim.ilkokouma yazma öğretimi için materyal tasarlamam gerekli;bu isminizi verdiğiniz kitapta sinan hocanın gösterdiği şekilde materyal tasarımı verilimi acaba?
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma