Konu: Bu çalışma öğrencilerimizin çok hoşuna gi Gönderim Zamanı: 17-Aralik-2006 Saat 00:13
Merhaba arkadaşlar. Olabildiğince özgün çalışmalar hazırlayıp size sunmaya çalşıyyorum. Bu çalışmanın adı: "Hadi oku, resminide yanına yapıştır çalışması" bu çalışma için aşağıdaki dosyayı indirin ve açın. Karşınıza üç sayfa çıkacak. Bunlardan birincisi ve ikincisini öğrencilerinize dağıtın. Öğrencilerinizden ; Birinci kağıtttaki kutuların içerisinde yazılan eşya nesne veya hayvan adlarını kendi kendine okumasını ve okudukları kelimeyi anlamlandırarak ona verdiğiniz ikinci resimli kağıttan o resmi bulup kelimenin yannındaki boşluğa yapıştırmasını isteyin. Çalışma sonunda doğru yapıp yapmadığını ona siz söylemeyin verin ona 3. kağıdı kendi yapıştırdığı resimlerle sizin ona verdiğiniz kağıttaki doğru resimlerin sıralamasını kendisi görsün yanlışını ve doğrusunuda kendi bulsun.
Tebrikler çok güzel olmu?,hatta 4. ka?ytta resimlerin yanyna isimlerini yazma çaly?masy da olabilirdi.3.ka?yt üzerinde yazylary silmek istedim ama ba?aramadym.Çok te?ekkürler eline sa?lyk.
arkadaşlar bu çalışmayı cuma günü yaptım iki ders saatinde ve öğrenciler çok zevk alarak yaptılar.Ayrıca hatasız yaptılar. Çok teşekkürler emeği olanlara...Bu arada siteyi özledik.
ELİNİZE SAĞLIK. hEMEN HEMEN BÜTÜN ÇALIŞMALARINIZDAN YARARLANIYORUM.
hEPSİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
O KADAR BOCALAYAN, SIKILAN, BIKAN ARKADAŞLARIM VARKİ, BEN SANIRIM SİZLERİN VE MEMURLAR NET. FORMUNDAKİ MESLEKTAŞLARIMIN DESTEĞİ İLE İYİ BİR EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GEÇİRİYORUM. HATTA 1. SINIF BENDE PEKİŞSİN, YAPAMADIKLARIMI, EKSİKLERİMİ TAMAMLAYAYIM DİYE GELECEK SENE DE 1. SINIF ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. mÜDÜR DE BUNU İMA ETTİ, AMA SADECE ÖĞRENCİLER AYRILINCA OLUMSUZ ETKİLENİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. 32 MEVCUDUM VAR 2 ÖĞRENCİM OKUMAYA GEÇEMEDİ. bİRİ İMKANSIZ GİBİ, DİĞERİYLE UĞRAŞIYORUZ BAKALIM.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma