Konu: "n" ve "o" sesi çizgi filmi Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2008 Saat 21:55
Değerli üyelerimiz bu gün hem "n" hemde "o" sesinin çizgi filmlerini yayınlıyoruz.
Not: Çizgi filmlerimizin hemen üstünde !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen sitesinden aldığımız reklam banneri vardır. Üye tıklama başına sitemize çok azdfa olsa gelir getirecek olan bu bannerdeki reklamlar eğer sizin ilgi alanınıza giriyorsa mutlaka tıklayınız. Çünkü her tıkınız sitemizin uzun yıllar ayakta kalmasını sağlayacaktır. Ama lütfen sadece tıklama yapmak için tıklama yapmayalım ki. O zaman öğretmen olarak sınıfımızda her gün bahsettiğimiz doğruluk kurallarını ihlal etmiş oluruz. Saygılarımla..
Bu yıl birleştirilmiş sınıf olarak öğretmenlikte üçüncü yılımdayım. Bu yıl keşfettiğim duruma göre öğrenciye ne kadar az ödev verilsek öğrenci o kadar iyi yazıyor. Okumaya çıkma biraz gecikebilir ama öğrenci özümseyerek dersi çalıştığından daha güzel yazı ortaya çıkıyor. Varsın harfler bir ay geç bitsin önemli değil. Önemli olan güzel yazı ile başarılı bir okuma yakalamaktır. Okuma ileride düzeltilebiliyor lakin yazı kalıcı oluyor. Bundan dolayı öğrencilerimizin güzel yazı ile yazmaları için biraz daha sabırlı davranmayı tavsiye ederim. Hürmetler...
Biz Bahar Ülkesi’nin çocuklarıyız.
Bahar Ülkesi’nin, hiçbir baharını yaşamamış çocukları…
Hocam çalışmalarınızı bizimle paylaşmanız bile bir lütuf...Üstelik öğretmenler arasında nedense bilgi,yöntem,uygulama vs. saklamak nedense bu kadar yaygınken..
Değerli Sinan öğretmenim, insanlara, çocuklara, mesleğimize olan bu sevginiz muhteşem! Hepimiz keşke sizin kadar ilgili, bilgili, bu kadar sorumluluğumuzu içimizde duyabilen kişiler olabilseydik! Çok iyi bir örneksiniz! Her şey için teşekkürler size...
bu çalışmaları hazırlayacak zamanı ve imkanları nereden buluyorsunuz?Çalışmalarınızı birebir takip ediyorum.Biz sınıf öğretmenlerinin sizin gibi çalışmalarını biz öğretmenlerle paylaşan yanlış öğretimleri sayenizde düzeltebildiğimiz insanlara ihtiyacımız var.Size minnettarlığımı dile getirirken şunları da söylemeden geçemiycem.Ne mutlu sizin okuttuğunuz öğrencilere ve böyle çalışan öğretmende çocuklarını okutan velilere.Açıkçası sizin öğrenciniz olmak isterdim.Fakat sizin de bileceğiniz gibi imkansız.Fakat emeklerinizi bizimle paylaşıyorsunuz.Önce size Allah'tan sağlık diliyorum. Daha nice paylaşımlara...Saygılarımla....
Bu yıl birleştirilmiş sınıf olarak öğretmenlikte üçüncü yılımdayım. Bu yıl keşfettiğim duruma göre öğrenciye ne kadar az ödev verilsek öğrenci o kadar iyi yazıyor. Okumaya çıkma biraz gecikebilir ama öğrenci özümseyerek dersi çalıştığından daha güzel yazı ortaya çıkıyor. Varsın harfler bir ay geç bitsin önemli değil. Önemli olan güzel yazı ile başarılı bir okuma yakalamaktır. Okuma ileride düzeltilebiliyor lakin yazı kalıcı oluyor. Bundan dolayı öğrencilerimizin güzel yazı ile yazmaları için biraz daha sabırlı davranmayı tavsiye ederim. Hürmetler...
Sayın Öğretmenim buradan çıkardığımız sonuç 1.sınıf öğrencisine daha çok yazı yazdımak oluyor. Ama öğrenci okumayı yazmaktan daha kolay buluyor vr ona yöneliyor.
Bu durumda nasıl yapabiliriz. Bizde ödevlerde çok fazla çocuk sıkılıyor.Ne öneriyorsunuz.
emeğinize sağlık çok güzel olmuş ben bu yıl 2.sınıf okutuyorum ama geçen yıl sürekli takipteydim şimdi de çizgi filmleri indiriyorum ki kendim için arşivim olsun...
sinan hocam çalışmalarınız için çok teşekkür ediyorum.başarılarınızın devamını diliyorum.emekleriniz boşa gitmiyor bundan emin olabilirsiniz.hani derler ya''kiminin duası ,kiminin bedduası kabul olurmuş.emin olun sizlere bizler de minnet duyuyoruz.sitenize her zaman katılamıyorum. malum birinci sınıf ve fazla bilgisayar başında da kalmaya vakit bulamıyorum.ayda bir ancak vakit buluyorum.tekrar çoook teşekkür eder saygılarımı sunuyorum.
Sayın hocam sesi verdikten sonra hecelere ek olarak birçok kelime yazdırmak zaman alıyor ne önerirsiniz. Yani sonradan öğrenecekleri için belirili hece ve kelimeleri mi verelim.
Bu siteyi daha yeni farkettim gerçekten harika materyaller var.yeni başlayan öğretmenler içinde vazgeçilmez bir kaynak arşivi emeği geçenlere tek tek teşekkürler......
Sayın hocam paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Ancak nezaketsizlik olarak algılamazsanız eklediğiniz linkte e sesi dışındaki diğer sesleri indiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler dilerim.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma