merhaba inanın sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu siteden öğretmenimiz sınıf toplantısında bahsetti. Elimizin altında internet var ama böyle bir bilgi dolu siteyi görmememiz bizim ayıbımız diyebilirim. Biri 5. sınıfa giden diğeride 1. sınıfa yeni başlamış 2 kızım var. Bu site sayesinde bir anlamda öğretmenimizede yardım etmiş olucaz. tabii gelişi güzel anlatılmaz belirli bir sırası var bunu yaparkende onu takip etmemiz gerekir. Bununda bilincindeyim. Siteyi hazırlayan emeği geçen hepinize teşekkür ederim.
Birde size sormadan yapmak istemem benim bir blog sitem var. Bu sitenizden bahsetmek isterim. Belki benim gibi düşünen arkadaşlarda faydalanır tabii izniniz olursa. !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen burada yayınlarım yayınladıktan sonra sizede bildiririm. Yanlış bir durum farkederseniz silmem gerekirse silerim ama bunu bana mail olarak atarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
2 yıldır sizin sitenize üyeyim ve sayenizde tecrübesiz bir öğretmen psikolojisinden kurtuldum. Verdiğiniz ve paylaşıma sunduğunuz tüm etkinlikleri yerinde kullanıyorum. Benim neredeyse sağ kolumsunuz. O kadar yardım alıyorum ki sizden. Binlerce teşekkürler. Hatta okuldaki yılların tecrübelisi öğretmen arakadaşlarada sizlerden öğrendiklerimle fikir veriyor, hatta yardımcı oluyorum. Ben 1. sınıfı okutuyorum. Ege'de bir köy okulundayım. Anne-baba çalışıyor. hergün pazardalar. Çocuklar ilgisiz. Gündüz köyde çocuklardan başka kimse yok. Çocuk okulda hastalansa, eve gönderemiyorum. Evde kimse yok çünkü. Ben ilgileniyorum. Ne alırlarsa, öğretmenden alıyorlar. Tüm görev bize düşüyor. 1.sınıfı hiç istemedim ama sayenizde herşey çok güzel gidiyor. Korkumu yendim ve sizden aldığım paylaşımlarla, vargücümle ve istekle devam ediyorum. Bu arada ben ücretli öğretmenim ve 3yıldır bu işi yapıyorum.İlk sene 5.sınıfları okuttum, 2.sene 2. sınıflar, bu sene ise 1. sınıflar.
Tekrar tekrar teşekkürler. Ve çalışmalarınızda başarılar dilerim.
makinenizde winrar veya codec yüklü değildir eğer dosyayı açamıyorsanız lütfen winrar programı indiirp bilgisayarınıza kurun sorun bu değil indirdikteb sonra seyredemiyorsanız google kt codec yazıp aratın bu programı bulup yükleyin. Saygılarımla..
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma