Konu: PITIRCIK SERİSİ KONU ANLATIMLI HARF SUNULARI Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2008 Saat 20:49
PITIRCIK SERİSİ KONU ANLATIMLI HARF SUNULARI
evet okullar açılmadan buraya bırakayım dedim. Konu anlatımlı Pıtırcık Serisi Harf sunuları. Sınır yok, direk linktir, kısaca okuldan dahi indirebilirsiniz :) . Tamamı (umarım reklam olarak algılanmaz) Ereğli Zonguldak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayfasında mevcuttur. Ancak tüm linkleri buraya bırakıyorum ki reklam olmadığı anlaşılsın.
SUNULARI İNDİREMEYENLER VERİLEN LİNKİN ÜSTÜNE SAĞ TIKLAYIP HEDEFİ FARKLI KAYDET DERSENİZ BİLGİSAYARINIZA İNDİREBİLİRSİNİZ :) Bu arada okuldan rahatlıkla indirebilirsiniz iyi çalışmalar hepinize...
o,r,m, ve sonrası lazım oldu. fakat site açılmıyor. indirebilen varsa e mailime beklerim. !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
PITIRCIK HARF SUNUMLARININ HEPSİNİ BURADA SUNABİLECEK BİR ÖĞRETMENİM VAR MI ACABA ?? kdenizereğli meb açılmıyor oradan indiremiyorum... yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma