Konu: hangi kaynak? Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2008 Saat 17:33
merhaba arkadaşlar öğrencilerimin maddi durumu pek te iyi değil muhtemelen 1 tane kitap 1-2 tane de yaprak test alabileceğiz.sizler hangi kaynakları tavsiye ediyorsunuz?
merhaba arkadaşlar öncelikle teşekkür ediyorum.mutlu sayılar dünyasını inceledim,fotokopi usülü dağıtacağım. mavi göl ve gendaş ı inceleme imkanı olmadı,ben maddi durumu iyi bir kaç öğrencime zambak hücreleime.. türkçe ve matematiği önerdim ancak çoğunluk test kitabı alabilecek gibi görün müyor.acaba bir kaç tane yaprak test mi aldırsam diye düşünüyorum. analizin ki 1,5muş. tavsiye edeceğiniz yaprak testlerde bana faydalı olacaktır.bu yıl meb sbsler var,okulumuzda bir tane seçme sınıf ve kademeli olarak maddi durumu düşen sınıflar var. benim ki H şubesi.ne öğretmen,ne asker ne de memuru çocuğu var.geçen yıl sınıfım çok başarııydı sınıfı toplarım diye verdiler bana, ancak çok gerginim.kaynak şart.
Zambak hücreleme yöntemi kitabını bende çok beğendim.Tavsiye ederim.Ama kitap biraz pahalı..Kitaplar 2li ve cd leride var...Ayrıca bahar yayınlarınıda tavsiye ederim...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma