hayat bilgisinden okulumuz çiçek gibi tertemiz matematikten 20 ye kadar do?al sayylary bitirdim, çok ve az ili?kilerini i?ledim pazartesi de geometriye geçece?im bazy arkada?lar toplama ve çykarmalary veriyorlarmy? biz zümremle kitaby takip ediyoruz ya sizler napyyorsunuz türkçeden en son ç harfini verdim bu hafta da 3 yeni harf veririm herkese ba?arylar
bu hafta tüm harfleri bitiriyorum karne gününe kadar da pekiştirme çalışmaları yapacağım diktelere de önem vereceğim ayrıca satır sonuna sığımayan kelimeler, kesme işareti,özel isimlerin yazılışı ve sayre matematikte artık toplamalara geçeceiz
f sesini verdim 10 öğrenci okuma yazmaya geçti diğerleri bildikleri metin leri okuyabiliyorlar bayram sonrası genel bir pkiştirmeyle sınıfın hepsi okumaya geçecekler inşallah
Herkese iyi yıllar ve iyi bayramlar. Benim sınıfım 60 kişi. 29 Aralık itibarıyla tüm harfleri bitirdim ama farklı seviyelerde olmakla birlikte henüz 12 öğrencim okumaya geçmedi. Bayram sonrası tekrarlarla geçecek. Umarım onlar da geçer.Herkese başarılı ve mutlu bir öğretim yılı dilerim.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma