Konu: Evde elektronik çarpım tablosu yapalım(Si Gönderim Zamanı: 19-Mart-2008 Saat 18:44
De?erli arkada?lar hazyrlady?ym elektronik çarpym tablosunu sitede payla?mak istedim. Mantyk ?öyle tablonun üzerinde çarpym tablosu ve sayylar var. Ö?renci çarpym tablosunda soru yerindeki raptiyeynin üzerine birinci kolu sonuca ise ikinci kolu tutuyor. E?er cevap do?ruysa zil çalyyor.
Ben tasarymdaki yazylary siteye atmadym sizin tercihinize byraktym. Ama manty?y ve çaly?ma prensibi a?a?ydadyr. Saygylarymla...
Sinan hocam bu çalışmanız da diğer çalışmalarınız gibi harika olmuş.Öyle heveslendim ki yapmak için.Ama bu konularda devreler falan biraz kabiliyetsizim.Evet utanıyorum ama daha ayrıntılı anlatabilir misiniz acaba tabi size zahmet olmazsa....
Sinan Bey'' Bizler;Dinlenmemek üzere ,yola çıkanlarız.Şartlar ne olursa olsun;Yılmak,yıkılmak,yorulmak yok'' diyen Benim için çok değerli Bir büyük insanın sözünün gereğini yerine getirmişsin.EyvAllah.Ellerine,yüreğine sağlık.
sinan hocam paylaşımınız için teşekkürler..ben de yaptım çocuklarımın çok ilgisiini çekti 15 gündür sürekli başındalar..yalnız lisede 4 yıl elektronik okuyup ta bunu düşünemediğim için hayıflandım biraz..:))
bu arada kalem pille çalışan kapı zilleri ile daha pratik oluyo.ayrıyetten zil trafosu ile uğraşmaya gerek kalmıyor.yapmak isteyen arkadaşlarada bunu öneririm.iyi çalışmalr herkese.
Sinan çalışma çok güzel oldu. Aklıma Salih AKYILDIZ'ın dersleri geldi. Materyal geliştirmede ışıklı Türkiye haritası yapmıştık. Yıllar ne çabuk geçiyor.. Çarpım tablosundan bir tanede ben yapayım. Hazır ritmik sayma işine başlamışken.
Düzenleyen erkanerbas - 05-Kasim-2010 Saat 22:10
---
http://www.hmofluogluio.k12.tr -okulum
www.erkanerbas.com - kişisel sayfam
Sevgili öğretmenim çalışma prensibini yukarıdaki resimde anlattım. Çok basit bir devre mukavvanın üstünde raptiyeler raptiye arkalarını birleştiren teller var aslında çok basit bir çalışmadır ama etkilidir.
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
Sizin yapmış olduğunuz devre ilgimi çekti tebrik ederim başarılı bir çalışma, bende yapmak istiyorum evde kızıma öğretmek için. malzeme olarak ne gerekli acaba tam olarak yazma şansınız olurmu hocam. Şimdiden teşekkür ederim.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma