Bugün Y sei ile ilgili metin okuma ve yazma çaly?malary yaptyk. Yaryn S sesine geçecem in?allah. Çocuklar günden güne daha iyiye gidiyorlar. (Nazar de?mesin) Matematikten 13 rakamyny verdim.
z sesi ni dün vermi?tim bugün kelime cümle ve metin çaly?masy yaptyk.yaryn ç sesini vermeyi dü?ünüyorum.45bö?rencimden 6 tanesinde sorun var.digerleri kavrady olayy.?u anda 8 tane ö?rencim tüm metinleri okuyolar.onlara da haftaya kurdele takmayy dü?ünüyorum.acaba kurdele olayynda bilgisi olan var my,ne zman takmalyyyz?
merhaba benim synyfta 3 ö?rencimi durduramyyom aileleride çok ilgili engel olmak istemedim ve 5.gruba ba?ladyk aslynda bunlaryda biliyolar ama yazma ve okuma yaptyryyom yine.synyfymy gruplara ayyrmak zorunda kaldym her grupla ayry ayryilgileniyom çok yorucu ama di?er ?ekilde ilerliyenler çok sykylyyolardy.4 ki?ilik 2. grubumda y sesindeyiz. bunlar sistemi kavrady.7 ki?ide 2 li 3 lü heceleri iy okuyolar ama bi türlü sistemi hala çözemediler.Matemetikte toplu gidiyorum ?imdilik geriye saydyrma üzerinde duruyorum. synyfymyn yarysy bu konuda bilerek sayyyo ama yarysy ritmik sayyyo.ayny zamanada 10 içinde somut olarak toplama yaptyryyorum...yava? yava? kavryyolar...bu ara fazla ilerleme olmamasy korkutuyo...herkese kolay gelsin...
ben bugün g harfini verdim synyfyn %80 ni olayy kapty o yüzden hergün bir harf verebiliyorum.2 tane ö?rencim tamamen okuyor pazartesi kurdale taktym ve di?erleri üzerinde olumlu etki yapty.Bu arada synyfy guruplara ayyrdym yorucu oluyor ama birebir daha güzel alyyorlar.9 tanesi ilede tüm sesleri bitirdik cumaya onlarada kurdale takaca?ym.5 tanesi hariç hepsi çok iyi hedefim bayram tatiline kadar okumaya geçirmek.Bu arada synyfym 33 ki?i .Bol bol fotokopi hazyrlayyp verin arkada?lar çok faydaly.Ayny zamanda A1 yayynlarynyn kitabyny kullanyyorum çok faydaly oldu.herkese kolay gelsinnnn
Bu gün okulda temizlik yaptyk. Geçici süre için bir ba?ka okulda misafirdik. Okulumuz tadilattaydy. Bu gün okulumuza ta?yndyk. Yn?aat halinde olan okulumuz çok kirlenmi?. Temizlemeke için tüm ö?retmenler bir araya gelip kollary syvadyk. Temizlik bitti gibi ama synyflaryn düzenlemesi için yaryn çaly?maya devam edece?iz. Bu yüzden bu gün ders yapamadyk yarynda ders yapamayaca?yz. Benim Mehmet'im Artyk yava? yava? istedi?im kyvama gelmeye ba?lady yava? yava? okuyor Ama yazmada ?imdilik küçük problemlerimiz var in?allah bu güçlü?üde sevgimizin gücüyle a?aca?yz.
?ükür kavu?turana inanyn arkada?lar forum artyk bir aly?kanlyk yapmy? 3-4 gündür sanki bir?eyler eksikti.Bugün zzz sesini verdim di?er arkada?larda oldu?u gibi benim synyfda da 3 grup var ama her?eye ra?men hepsinin okuma yazmaya geçece?ine inanyyorum ve hepsini çok seviyorum. Onlar olmasaydy hepsi okuyup yazyp okula gelselerdi biz burada kimi konu?up ne ile u?ra?acaktyk. Hepinize kolay gelsin.
Gelecek bizim ellerimizde şikayet ettiklerimiz gibi eğitmeyelim.Sonra şikayet edilenler bizler oluruz.Çiçeklerimizi soldurmayalım.
merhaba ö?retmen arkada?lar; ben Ö sesindeyim, 55 ö?rencim var,bunlaryn 11i kurdale takty,5 ö?rencim hariç di?erleride verilen seslerle okuyup yazyyorlar.bu dönem okuma i?i biter diye umut ediyorum herkese kolay gelsin.
Arkada?lar.Gerçekten " kirkil"e katylyyorum. Site aly?kanlyk yapmy?.Özledik.Bende " y " sesi ile ilgili çaly?ma yaptym bu hafta. Yyi gidiyor. Matematikten toplamayy baya?y kavradylar. Ayryca25 ö?rencimden 4 tanesi okuyor. Yn?allah zamanla hepsi.bu dönem bitmeden...Herkese kolay gelsin...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma