Konu: ..::İlk günler ne yapmalıyız?::.. Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2007 Saat 19:06
Sevgili meslekta?larym 1.hafta ilk günler neler yapaca?yz. Biz yeni ö?retmeniz. Bu konuda tecrübesiziz.Neler yapabilece?imiz konusunda fikirlerinizi payla?yrsanyz seviniriz.
Sayın Hocam, öncelikle öğrencilerin tek tek okuma hızları ile Matematik konularında (Ritmik sayma,dört işlem gibi)son durumlarını tespit edin. Okuma konusunda mutlaka çalışmalar yapacaksınız. Ama Matematik dersinde hangi seviyeden başlayacağınızı anlamış olursunuz. Özellikle ritmik saymaları unutmuşlarsa bunları bol bol tekrar yapın. İlk günlerde Nurnur hocamın dediği gibi oyunlarla ve tekrar çalışmalarını yaparsanız faydalı olur derim. Zira biz ne dersek diyelim çocuklar yaz tatilinde ellerine kitap defter almayı pek sevmiyorlar. Size başarılar diliyorum.
öncelikle SEVİYE TESBİT sınavı yapın. ve bunu müdürünüze onaylatın her öğrencinin ayrı ayrı durumunu bildiren bir rapor düzenleyin . sınıfın seviyesine göre çalışmalarınızı planlayın
GÜZEL GÖREN, GÜZEL DÜŞÜNÜR;
GÜZEL DÜŞÜNEN,HAYATINDAN LEZZET ALIR.
arkadaşlar bende seviye belirleme sınavı yapmak istiyorum aranız da yapanlar varsa ve burada paylaşırsa sevinirim. göreve bugün başladığımdan sudan çıkmış balık gibi hissediyorum.
değerli öğretmen arkadaşım sınıfı yeni aldığın için ilk yapman gereken 3.sınıf ise 2.sınıfdan şöyle birkaçtane soru hazırla çoktan seçmeli olsun doldurmalı olsun ki senin söylediğini yazabiliyorlarmı diğerleride kendi seviyesini belirler öyle zor bir şey değil inşaallah başarırsın. saygılar.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma