Size bir sorum olacak. Çalışma kağıtlarında olan silik yazıları ben yazıcıdan alamıyorum. Yani bomboş kağıt veriyor bana. Bunun için ne yapmam gerekiyor? Onları nasıl çıkaracağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
ya arkadaşlar burda diğer okullarda yani merkezde toplama çıkarma falan uçmuşlar. ü sesine geçmişler aynı zamanda ve 40 kişilik sınıfta yani. ya kasmicam diyom ama olmuyo yani kompleks yaptım iyice
I sesi ile pekiştirici çalışmalar yaptım.Yarın "y"sesini vereceğim.Haftada iki ses vermeyi planladım.Salı ve cuma günleri ses veriyorum.Diğer günler pekiştirici çalışmalar yapıyorum.Ancak bazı sesleri daha zor kavrıyorlar.İnşallah planladığım gibi gider.Bu siteye her gün mutlaka bakarım.Benim de 17 öğrencim var.İki tanesi sınıf tekrarı yapıyor.İki tane de bu seneden zor kavrayan öğrencim var.Allah herkesin yardımcısı olsun.Özellikle siteyi hazırlayan ve katkıda bulunanlardan.Herkese başarılar.
Biz bugün sinemaya götürdük çocukları,o yüzden günümüz boşa gitti,pek verimli olamadık,b sesindeyiz,d ile karıştıranlar var,yarın yeni ses yok,tekrarlar yapacağız bol bol.çarşamba ü sesini vermeyi düşünüyorum.Zaten biliyorlar bu sesi aslında.
Bugün sss sesiyle ilgili kelime cümle ve metin okuma çalışması yaptım. Ancak beni üzen 15 kişi derse istekli arzulu 8 kişi gayret ediyor ancak çok bilenlerin yanında susmak zorunda kalıyor ama 7 kişi varki dünya yıkılsa umurlarında değil.Bazen kendimi suçluyorum bu çocukların seviyesine inemiyormuyum diye ne kadar gayret etsem de bir karış ilerleyemiyorum. Sonra kendi okul yıllarımı düşünüyorum bizim sınıfta 30 kişiydi şu an tanıdığım arkadaşlardan okuyupta hayatını kurtaran bir elin parmaklarını geçmiyor. Üniversite de bir hocamız 'Bu ülkenin öğretmene polise hakime doktaora ihtiyacı olduğu kadar işçiye çiftçiye hamala esnafa da ihtiyacı var siz çocuklarınızı adam gibi adam olarak yetiştirin gerisini onların kabiliyetlerine bırakın demişti' Ne dersiniz arkadaşlar çocuklara sadece bilgi mi yüklüyoruz acaba.........Yükledikleremizi alamayınca da kahroluyoruz.
Gelecek bizim ellerimizde şikayet ettiklerimiz gibi eğitmeyelim.Sonra şikayet edilenler bizler oluruz.Çiçeklerimizi soldurmayalım.
s sesini verdim,ancak 20 öğrenciden 3 tanesi sesleri tanıdığı halde birleştirmede sorun yaşıyorlar.Matematikte çok gerideyim ,dert etmiyorum telafi edebileceğimi düşünüyorum.
Bu gün y sesini verdim 15 öğrencim var. hepsi sesleri ve heceleri birleştiriyor ve 10 tanesi hatasız duyduğunu yazıyor, diğerlerinde birkaç hata var . Hızlı gitmiyorum hepsini aynı seviyede götürmek için. Seslerin bir çoğunu tanıyan var ancak onları durduruyorum .
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma