Orjinalini yazan: sedanur
öncelikle BERKE'ye tüm hayatynda ba?arylar dilerim.Benim de anaokula gidecek o?lum var 2003 do?umlu önümüzdeki sene in? ba?layacak ama artyk ana okullaryna 5 ya?yndada alyyorlarmy? peki 5 ya?ynda anaokuluna alynanlar 6 ya?ynda 1.synyfa ba?layacaklarmy:Ben duyumlar alyyorum etraflarda nekader do?ru oldu?unu bilmiyorum ama artyk çocuklar 7 de?ilde 6 ya?larynda okula ba?layacaklarmy?.Bunun hakkynda bana bilgi verebilirmisiniz? e?er 6 ya?ynda okula ba?larsa o?lum bilmiyorum o?lum zaten çok zorlanacakta çünkü hiç yazy yazmayy sevmiyor ayny zamanda ö?retmenide çok zorlanyr ben sürekli yardymcy olmaya çaly?yyorum ama o?lum EMRE hiç oraly olmuyor a?yry derece çizgi flim izliyor ve bilgisayar oynuyor ne yapmalyyym bende bilmiyorum 1 de 'R' harfini söyleyemiyor ablasy SEDANUR onun ya?laryndayken ben hiç yerdymcy olmady?ym halde bütün harfleri bakarak yazyyordu tanyyordu ?uan 1. synyfta SEDANUR ve çok güzel ö?renmesi okumasy yazmasy
vede çok atylgan sürekli ?iirler yazyp götürüyor okula ve okuyor.
SEDANURCUM YENY BYR ?ALIK ALTINDA AÇTIM KONUNUZU BÖYLE DAHA TOPARLAYICI OLUR DYYE DÜ?ÜNDÜM.