Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
Velilerle Bilgi Alışverişi
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Diğer Alanlar | Velilerle Bilgi Alışverişi
Mesaj icon Konu: ÇOCUKLARIM Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
semaBERKE
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 105

Aldigi Alkis: 6
%5
Alıntı semaBERKE Cevaplabullet Konu: ÇOCUKLARIM
    Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2008 Saat 00:54
Orjinalini yazan: sedanur

öncelikle BERKE'ye tüm hayatynda ba?arylar dilerim.Benim de anaokula gidecek o?lum var 2003 do?umlu önümüzdeki sene in? ba?layacak ama artyk ana okullaryna 5 ya?yndada alyyorlarmy? peki 5 ya?ynda anaokuluna alynanlar 6 ya?ynda 1.synyfa ba?layacaklarmy:Ben duyumlar alyyorum etraflarda nekader do?ru oldu?unu bilmiyorum ama artyk çocuklar 7 de?ilde 6 ya?larynda okula ba?layacaklarmy?.Bunun hakkynda bana bilgi verebilirmisiniz? e?er 6 ya?ynda okula ba?larsa o?lum bilmiyorum o?lum zaten çok zorlanacakta çünkü hiç yazy yazmayy sevmiyor ayny zamanda ö?retmenide çok zorlanyr ben sürekli yardymcy olmaya çaly?yyorum ama o?lum EMRE hiç oraly olmuyor a?yry derece çizgi flim izliyor ve bilgisayar oynuyor ne yapmalyyym bende bilmiyorum 1 de 'R' harfini söyleyemiyor ablasy SEDANUR onun ya?laryndayken ben hiç yerdymcy olmady?ym halde bütün harfleri bakarak yazyyordu tanyyordu ?uan 1. synyfta SEDANUR ve çok güzel ö?renmesi okumasy yazmasy
vede çok atylgan sürekli ?iirler yazyp götürüyor okula ve okuyor.
SEDANURCUM YENY BYR ?ALIK ALTINDA AÇTIM KONUNUZU  BÖYLE DAHA TOPARLAYICI OLUR DYYE DÜ?ÜNDÜM.
IP  Tesekkur Et
semaBERKE
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 105

Aldigi Alkis: 6
%5
Alıntı semaBERKE Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2008 Saat 01:03
TE?EKKÜRLER Ma??allah çocuklaryna.sedanur için çok mutlu oldum ancak emre için her?eyin a?yrysyny yapmak tabiki zararlydyr.Tv ve bilgisayar kar?ysynda çok vakit geçirmesindense bence sosyalle?mesi açysyndan haftanyn belli günleri kre?e götürebilirsin yada oyun gruplaryna yada havalarda ysyndy yakyndaki bir parkta günde bi kaç saat iyi geçirebilece?i kaliteli zamanlar olucaktyr onun için.emre henüz yeni 5 ya?yna girecek sanyrym ve yazy yazmasyny bekleyemeyiz tabiki ondan ama renkli kalemlerle defterle vakit geçirmesini sa?layabilirsin boya yapmaya bayylyrdy berkede halada öyle.yazy yazmayy berkede hiç sevmedi halada sevmiyor ama üstelemiyorum yazdy?y kadary ile.?uanda bence onu bol kalemlerle ve ka?ytlarla ha?yr ne?ir et gerisi gelicektir hem hemen harf ö?renmiyorlar ?imdilik e?ik yazyya geçkmeden üstünden geçmeli ?ekiller var sinan hocamyn yapty?y güzel sayfalar var onlardan faydalanabilirsin.6 ya?ynda okula ba?lanmasy konusunu ise hiç duymadym açykçasy bilgim yok.
IP  Tesekkur Et
sedanur
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 33

Aldigi Alkis: 1
%3
Alıntı sedanur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Haziran-2008 Saat 23:58
Sema hanym yazynyz için çok t?k ederim inanyn çok zamandyr siteye girip msj laryny aryyorum nihayet buldum kusura bakmayyn geç oldu ama biraz...O?lum Emre  6 ya?yna girdi yeni önümüzdeki sene anaokuluna gidecek allah nasip ederse, ben üstüne gitmiyorum onun yazmasy için sacede onu pc'den biraz olsun ayyrabilmek istiyorum oda olmuyor kre? yok malesef bulundu?umuz bölgede kre? olayyny psikiyatri dr uda ayny ?eyi söylemi?ti ama öyle 1 imkanymyz yok dilovasynda oturuyoruz biz gebzede var ama araba konusu sorun o yüzden gönderemedim,umarym anaokuluna gitti?i zaman biraz olsun düzelir bakalym hayyrlysy;berke neler yapty okulda bu zaman zarfynda okuma bayramy yaptynyzmy? bizde çar?amba günü büyük 1 ihtimalle yapaca?yz seda yerinde duramyyor heyecandan neyse Sema hanym görü?mek dile?iyle size kyzymyn adresini yazayym oradan kyzymla berkede arkada?lyk kurarlar güzel olur birbirlerine neler yaptyklaryny anlatyrlar sedanur_5454@hotmail.com a.e.olun sevgilerimle
Do?ruluk sonsuzlu?un güne?idir. Nasyl olsa do?ar.
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma