sayyn sinan bey.geçen hafta müfetti? vardy.çiçeklerimin yazysyny be?enmedi.çok üzüldüm.öneriniz.mu?la-fethiye-kadyköy i.ö.o 2-a synyfy ö?retmeni.mustafa do?anay aryk.selam ve saygylarymla.
sayyn emelgenç 61 ö?retmenim.çiçeklerimin yazylary kötü.müfetti? be?enmedi.öneriniz.mu?la-fethiye-kadyköy i.ö.o 2-a synyfy ö?retmeni.mustafa do?anay aryk.selam ve saygylarymla.
Mustafa Hocam,çizgili defterlerine önce harflerin yazym çaly?masyny verin.Sürekli kontrol edin.Harfleri kuralyna uygun yazmalaryna dikkat edin.Bu yönde çaly?malar yapyn.Hataly yazanlary düzeltin.Hatalaryny gösterin.Daha sonra renkli renkli kelime ve cümleler,atasözleri yazdyryn.Kullandyklary kalemlere dikkat edin.Uçlu kalemler kullandyrmayyn.Zamanla düzelecektir.Benim iki ö?rencimde problem vardy.Bu çaly?malary yaptym ve faydasyny gördüm.Ba?arylar diliyorum....
sayyn 1f synyfy ö?retmenim.çiçeklerimin yazysy kötü.geçen hafta müfetti? vardy .be?enmedi.görü?leriniz.mu?la-fethiye-kadyköy i.ö.o 2-a synyfy ö?retmeni.mustafa do?anay aryk.selam ve saygylarymla.
hocam ben 1.synyfta e?ik çizgili yeni çykan defterlerden kullanmy?tym. O yüzden yazylary güzel diye dü?ünüyorum. Birde haftada 2 saat yazy çaly?masy yaparsanyz harfleri sil ba?tan hataly yapanlary anynda düzeltir ve güzel yazanlary panoya asarsanyz özenip daha güzel yazacaklaryny umuyorum
arkada?lar bugun oldu?u gibi test çözdük. 1.ders h.bilgisinden tüm zümrece synav yaptyk( 30 soru test-bo?luk doldurma-do?ru yanly?) 2.ve 3. ders matematikten klasik yazyly yaptyk. ( 20 soru problem) daha sonra yorulduk diye ders i?leyelim dedik yorulmadyk haftalyk tesstimizi çözelim dediler 54 soruda karysyk çözdük ben bittim onlar bitmedi.son derstede sorulary cevapladykk
ylk ders hayat bilgisinde büyüdük geli?tik konusunu i?ledik 2,3, ders 23 nisan provasy vardy. 4-5. ders türkçe test sorulary çözdük. son ders te ise matematik klasik de?erlendirme ?eklinde ters i?lem sorularyny çözdük.
slm arkada?lar . okul istiktikten derslerle il?ili fla? plyer izlettim . synyfta bil?isayary olan arkada?lar için yararly bi sayfa .çok sayyda düzenli olarak aly?tyrma test ve synmavlary mevcut.konularymyzla parelel gidiyor.
Büyük bir hyzla derslere ba?ladyk...Hayat bilgisinde "Bir ba?kadyr Benim Memleketim" sunusunu izlettim ve konuyu daha ii kavradyk.Türkçe dersinde kelime tahmin çaly?malary yaptyk.Matematikte geometrik ?ekiller ve son ders kitap okuduk....
Hayat Bilgisinde oyuncaklardaki de?i?im konusunu i?ledik.Türkçe dersinde anneler günü ile ilgili ?iir yazdyk.Matematikte paralarla ilgili problemler çözdük...Görsel sanatlarda anneler günü kartymyzy hazyrladyk..Ama daha bitmedi yaryn devam edece?iz...
H.Bilgisi`nde "mesleklerin dünü,bugünü"konusunu i?ledik. Türkçe dersinde "Anneler Günü" ile ilgili ?iir yazyp okuduk.
3 ve 4. derste il geneli "Düzey Belirleme Synavy " yapyldy ( milli e?itim tarafyndan genel synav yapylmasy daha önce yasaklanmy?ty. ancak okulllar milli e?itime resmi yazy ile ba?vurup bunun için izin aldylar).
Ö?leden sonraki iki derste ise synav sorularynyn cevaplary üzerinde duruldu.
ARKADAS?LAR UZUN ZAMANDIR SA?LIK SORUNLARIM NEDENI YLE YAZAMADIM AMA BUGUN BA?LIM ARTIK DEDIM..)
MATEMATYKDE TUM KONULAR BYTTY?Y YÇYN KARI?IK PROBLEMLER ÇÖZÜYORUZ. tÜRKÇEDE TUTUMLU ÇOCUK KONUSUNU Y?LYYORUZ. SON 2 DERSTEDE VOLEYBOL VE YAKAN TOP OYNADIK..ÇOK E?LENDIK
Hayat bilgisinde i?te benim annem konusunu i?ledik.Türkçe ve matematik dersinde test çaly?masy,anneler günü kartlarymyzy bitirdik.Son ders beden e?itimi yaptyk.
hayat bilgisinde büyüdük geli?tik konusunu i?ledik,matematik dersinde çarpma i?lemi ile ilgili problemler çözdük Türkçe dersinde anneler günü için kutlama karty yazdyk, görsel sanatlar dersinde de annelere hediye için daha önce aldy?ymyz ah?ap kutulary boyadyk çok ho? çaly?malar ortaya çykty.okuldan ayrylyrken ö?rencilerimin yüzünde anneler için kendi emekleriyle bir hediye hazyrlamanyn mutlulu?u vardy...
ARKADAS?LAR UZUN ZAMANDIR SA?LIK SORUNLARIM NEDENI YLE YAZAMADIM AMA BUGUN BA?LIM ARTIK DEDIM..)
MATEMATYKDE TUM KONULAR BYTTY?Y YÇYN KARI?IK PROBLEMLER ÇÖZÜYORUZ. tÜRKÇEDE TUTUMLU ÇOCUK KONUSUNU Y?LYYORUZ. SON 2 DERSTEDE VOLEYBOL VE YAKAN TOP OYNADIK..ÇOK E?LENDIK
Geçmi? olsun sayyn hocam. Sizi ve ba?ymlylyk yapan çaly?malarynyzy özlemi?tik. Yyi ki varsynyz.
Bugün hayat bilgisinde Atatürk'ün yapty?y yenilikleri i?ledik.Türkçe dersinde okuma ve kelime çaly?masy,matematikte dört i?lem çaly?malary yaptyk.Son ders beden e?itimi serbest oyun oynadyk...
Atatürk ün yeniliklerine devam ettik.Türkçe dersinde okuma metnimizin etkinliklerini yaptyk.Matematikte dört i?lem aly?tyrmalary ve son ders serbest resim çaly?masy yaptyk...Ve bir kysym ö?rencilerim Trabzonspor Fenerbahçe maçynyn resmini yapmy?lar...
tüm yyy dileklerini ileten arkada?lara te?ekkür ederim...
Ülkeler ve çocuklary konusunun ara?tyrmalary sunuldu ve özgeçmi? konusuna giri? yaptyk. Türkçe dersinde testler çözdük. Daha sonra matematik synyf çaly?malary ka?ytlaryny yaptyk. Rehberlik dersinde synavda dikkat edilmesi konular hatyrlatylarak motyvasyon sa?landy. yaryn son bds synavy var umarym yyne ayny yerymyzy koruruz.
dün BDS4 olduk iki ö?rencim 60 sorudan 2 hata 2 ö?rencim 3 hata 1tanesi4 hata 1tanesi 5 hata diye giden bir syralama ile 20 yanly?dan fazla yanly? yapan 7 ö?rencimin oldu?u son synavy atlattyk. Beden e?itimi dersinde ise yakan top oynadyk 1 saat..
Bugün ise hayat bilgisinde yazylmy? özgeçmi?leri okuduk çok be?endim.Türkçe dersinde ise Bizim Pazar metninin etkinliklerini tamamladyk. Etüt takviyede Mustafa Hocanyn hazrylamy? oldu?u 40 soruluk turkçe testini denedyk. Son 2 saat de kitap okumaya a?yrlyk verdik.Sonuçlardan memnun kaldy?ymyz için artyk kitap okumaya a?yrlyk verdi.
biz dersleri 3 hafta önce bitirdik sürekli tekrar çaly?malary yaptyk bugünde hiç bir ö?rencimiz yoktu hatta bizim okulda bazy synyflara 15 gündür ö?renci gelmiyor:) ama biz sonuna kadar azimle devam ettik yaryn da karne günü:) bu dönemde ba?ary ile kazasyz belasyz bitti...
EMEL HOCAM Ö?RENCYLERYNYZYN ELYNDE KYTAP DA VAR HERALDE NE KYTABI OLDU?UNU MERAK ETTYM.
Hocam Y? Bankasy nyn "Karneni Göster Kitabyny Al" kampanyasynda vermi? oldu?u kitaplary son dakikada çocuklaryma alyp da?yttym.Bizimkiler köyde olduklary için alamayacaklardy ve yazyda son gün gelmi?ti.Sormayyn son anda kitaplary çocuklaryma temin edebildim.Y? Bankasy na ayryca böyle güzel bir kampanya yaptyklary için de te?ekkürler....
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma