Merhaba arkadaşlar ben de bir siteden indirmiştim en iyilerini seçip bir demet yaptım umarım işimize yarar. Artık biraz bilgisayar kullanmaya başladım.İnşalllah engüzel bayramlar hepimizin olur. Benim 4 öğrenci kaldı inşallah onlar da geçer. Hepinize kolay gelsin
Nihayet sorunu buldum,oradaki ingilizce yazıyı Türkçeye çevirip, biraz beklemem gerekiyormuş.Ben hemen kapatıyordum. Ve bu arada külahlar ve piyes çok güzel.Teşekkürler...
ben bu siteye yeni üye oldum. katkısı bulunan herkese teşekkürler fakat bu okuma bayramı etkimliklerini indiremiyorum. indirme sırasında hata oluşuyor. galiba paylaşımdan kaldırmışsınız. tekrar paylaşıma açabilir misiniz. şimdiden teşekkürler.
slm Melike öğretmenim sizin açık olduğunuzu gördüm ben bu okuma bayramı etkinliklerini indiremedim rapidshare den hiç bir şey indiremiyorum yardımcı olurmusunuz
ben görevleri yeni dağıttımbirde üsküdara giderikeni yapmak istiyorum nasıl olacak bilemiyorum bu iş bana okuma yazma öretmekten daha zor geldi hepimize kolay gelsin
Merhabalar Siteye yeni üye oldum.Ben de pek çok meslektaş gibi bu yıl birinci sınıf okuttum. Yaramazlar beni de yordular. Ancak işimizi başarı ile bitirdik. Şimdi bayram sırası.Ben de yararlandım. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma