Konu: Haluk AYDIN'a yardım edelimm :( Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2008 Saat 19:57
De?erli arkada?lar bu ak?am Atv ana haber bülteninde bir hastanyn haberi vardy. Haluk bey Lenf Kanseri olmu? ve Türkiye'deki yardym gönüllülerinden yardym istiyordu bu ça?ryya duyarsyz kalamadym. Ve burada yayynlamak istedim yardym etmek isteyenler yardym konusunda a?a?ydaki adresi gezebilirler. Bu durum hepimizin ba?yna gelebilir. Allah ?ifasyny versin in?allah.
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
ALLAH ACYL ?YFALAR VERSYN UMARIM O PARA TOPLANIR HALUK BEY SA?LI?INA KAVU?UR .GERÇEKTEN OKADAR ÜZÜLDÜMKÜ BUNU YAZARAK YFADE EDEMEM ?UAN YAZAMIYORUM BYLE ELLERYM TUTMUYOR ÜZÜNTÜDEN KE?KE YARDIMCI OLABYLSEM KE?KE ELYMDE YANANIN 1 TANE BYLEZY?YM OLSAYDI ONUDA ONA VERYRDYM KY 1 NEVZY YARDIMCI OLMAYA ÇALI?IRDIM OFFF. NE YAZIKKY YOK YENY EV YAPTIK KREDY ÇEKTYK TE HER AY ALDI?I MAA?IN BÜYÜK MYKTARINI E?YM BORCUMUZA YATIRIYOR UMARIM DURUMU OLANLAR SESSYZ KALMAZLAR YARDIMCI OLURLAR ELYMDEN GELEN TEK ?EY DUALARIMI EKSYK ETMEYECEM ONUN VE ONUN DURUMLARINDA OLAN YNSANLARDAN.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma