Konu: 3.Sınıf Çalışma KağıtlarıTürkçe-Matematik Gönderim Zamanı: 03-Mart-2008 Saat 20:47
Arkada?lar kary?tyryrken kar?yma çykty. 3. Synyfy okuturken hazyrlamy?tym.Gerçi yary dönem okutma imkanymyz oldu.Sonra 2. Synyflary devralmy?tym.Çaly?malary sizlerle payla?ayym dedim.Y?inize yarar umarym. Türkçe Matematik ve Hayat bilgisi ile iligili Ç.Ka?ytlary
fontu C:\WINDOWS\Fonts dizinine yüklerseniz çaly?ma ka?ytlary wordde daha iyi gözüküyor. Saygylar !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
bu sene okutucağım sınıf belli değil fakat 3. sınıfa başlayacak yiğenim vaR. bu çalışma kağıtlarını onun için çıkartıyorum..
şimdiden bu konulara bakması onun açısından bir sorun teşkil ederim cevabınız için şimdiden teşekür ederim
Arkadaşım bence öğretmenin işlediği konularla paralel gidin. Öğretmenin işlediği konularla iligli örnekler-alıştırmalar çözün. Siz yeğeninize önceden öğretirseniz derste sıkılacaktır. Ben biliyorum havasına girecektir. Buda sınıfta sivrilmesine ve başka şeylerle uğramasına neden olacaktır. Onun için okulda işlenen konulara paralelel gitmenizi öneririm.
Bol bol farklı tür sorular çözdürün soruları çözme mantığı- bakış açısı değişir. Saygılarımla
---
http://www.hmofluogluio.k12.tr -okulum
www.erkanerbas.com - kişisel sayfam
bu sene okutucağım sınıf belli değil fakat 3. sınıfa başlayacak yiğenim vaR. bu çalışma kağıtlarını onun için çıkartıyorum..
şimdiden bu konulara bakması onun açısından bir sorun teşkil ederim cevabınız için şimdiden teşekür ederim
Arkadaşım bence öğretmenin işlediği konularla paralel gidin. Öğretmenin işlediği konularla iligli örnekler-alıştırmalar çözün. Siz yeğeninize önceden öğretirseniz derste sıkılacaktır. Ben biliyorum havasına girecektir. Buda sınıfta sivrilmesine ve başka şeylerle uğramasına neden olacaktır. Onun için okulda işlenen konulara paralelel gitmenizi öneririm.
Bol bol farklı tür sorular çözdürün soruları çözme mantığı- bakış açısı değişir. Saygılarımla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma